Pamela Anderson ja Bret Michaels

Tegu on väga vana videoga, kuna Pammy rinnad on poole väiksemad kui tal tavaliselt ja vaid poole suuremad kui normaalsetel naisterahvastel. Ainus hea osa selle video juures on asjaolu, et tegu on kahe enamvähem talutava väljanägemisega olendiga, kes pole jõudnud veel oma keha täielikult ära hävitada. Aga kogu võlu kaob seetõttu, et mõlemad tunduvad olevat uimased joodikud, kes on iga kell ära kukkumas. Ja siis vahepeal käiakse kaamerat kohendamas, mis on üsna veider.

Bam Margera ja ta kihlatu Jenn Rivell

Bam Margera on üleüldiselt oma käitumisega viinud inimesed nii kaugele, et ükskõik, mis ta teeb, ei üllata enam kedagi. Ehk siis, kui teatada inimestele, et Bamist on netis raju seksivideo, siis vastuseks on enamasti: Ahah, okei. Ei, sa ei pea mulle näitama, ma täitsa usun." Tore on see, et Bami tšikk on väga kuum tibi ja et tüüp ise liiga palju kaadrisse ei satu. Muu on aga täielik jama, lisaks ei kannata kvaliteet mingit kriitikat.

Paris Hilton ja Rick Solomon

Kui rikkurtibi Paris Hiltoni seksivideo netti lekkis, tekkis sellest rahvusvaheline skandaal. Isegi endast lugu pidavad uudistesaated pühendasid sellele eetriaega, mis oleks vähemalt võinud siis olla asja eest. Aga ei! Ainus asi, mis sealt midagi väärt, on kuulda, kuidas Hiltoni-tibi bitchiks kutsutakse, kui tal oskustest puudu jääb. Elutu ja igav - Rick oleks sama hästi võinud kumminuku voodisse vedada.

Pamela Anderson ja Tommy Lee

Jälle Pammy! Lausa kaks korda samas edetabelis ja sama skene tüüpidega - karvaste muusikutega. Mötley Crue trummar Tommy Lee on teavasti see tüüp, kes bändi bassimehe Nikki Sixxiga tegi kihlveo, kumb kauem ilma pesemata suudab olla ja ikka groupie'sid ära rääkida. Seksvideo asukoht muide on päris ilus, aga pinda käib see, et sõna "baby" kordub vähemalt 700 000 korda ja täiesti ilma põhjuseta korratakse üksteisele, kui kuum kumbki on.

Kissi bassimees Gene Simmons ja tundmatu tšikk

Gene Simmonsit eristab teistest siin nimekirjas olevatest tüüpidest see, et ta väidab, et videos nähtav härra ei ole tema, kuigi kõik me saame aru, et tegelikult on küll. Video plusspoolena väärib rõhutamist see, et Gene'i tšikil on suured tissid, aga ülejäänud seksvideole omased hädavajalikud jooned täielikult puuduvad. Tegevust nimelt ei toimu, sest kumbki ei viitsi end eriti liigutada.

Limp Bizkiti laulja Fred Durst

Nu metal ansambli Limp Bizkit solist on oma seksvideo filminud mobiiltelefoniga, mistõttu see ka netiavarustesse lekkis. Nimelt varastati talt telefon ja seejärel kogu asi laiali läkski, kuigi üldsus on seisukohal, et ju ta ikka ise kogu selle värgi taga oli. Video ise on täielik katastroof, selles pole mitte ühtegi plusspoolt. Kui üldse, siis see video ärgitab mõne perversse kalduvusega pornovaataja fantaasiat.