Lusti ja Saagimi "kaltsupaanika"

2013. aasta Kroonika meelelahutusauhindade gala eel, otse punasel vaibal, toimus toonase TV3 reporteri ja bravuuritar Anu Saagimi vahel väike kätš.

Nimelt küsis Katrin Lust Saagimilt telekanali uudiste jaoks, kui palju maksis tema pungilik peorõivastus. Seltskonnadaam kostis vastu, et outfit on väärt 1500 eurot. Üllatunud uudistereporter uuris seepeale selge vihjega Saagimi suhteliselt ebakulukale rõivavalikule vihjates, et kas summa kulus juuksepikendustele. Teravast märkusest kohkumata nähvas mitte just suu peale kukkunud bravuuritar uhkelt minema kõndides vastu: "Kuule, vaata oma rämpskleiti. Seppäläst ostsid selle vä?"

Katrin Lust oli bravuuritari ootamatu tagasilöögi pärast solvunud, tegelikult oli tal seljas tuntud moelooja Oleg Cassini kleit. Lust väljendas oma pettumust Anu nähvamise üle ka oma Õhtulehe blogis.

"Me kõik teame, kallis, Anu, et sa oled ilus ja rikas – ainult, et suur osa Eestist seda ei ole ja just seetõttu ei ole ilus mõnitada Seppälä toodanugut. Kusjuures pean mainima, et mulle meeldivad Seppälä asjad väga ja tulevikus valin ma oma punase vaiba kleidi kindlasti just sealt – nii nagu teeb seda suurem osa Eesti rahvast!" kirjutas Lust.

Jõekaldal kukkusid munad puruks

Eelmisel aastal pälvisid aasta meelelahutaja tiitli Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Auhinnad andis neile üle 2015. aasta laureaat Tõnis Niinemets. Selgus aga, et Margna sai Jõekaldale määratud auhinna ja vastupidi ning nii hakkasid mehed otse laval ümmargusi jubinaid tagasi vahetama. Seda aga nii õnnetult, et koksasid kogemata kerasid, mis osutusid ootamatult õrnadeks ning purunesid otse laureaatide käte vahel.

3. Strippar Marco kolgata tee peole ja Fideelia paljastatud rinnad

Strippar Marco püüdlusi Kroonika peole pääseda on mõnel aastal saatnud edu, teistell on tulnud lihasmehel õnnetult päikseloojangu poole sammuda. Näiteks 2013. aasta peole Marco ei pääsenduki, ei päästnud teda ka hädavale, et peol on ta Anu Saagimi asemel.

2014. aasta peole ei tahetud meest samuti sisse lasta, kuid pärast mitmeid telefonikõnesid õnnestus tal koos staarfeministist kaaslasega siiski üritusele sisse saada.

Marco kaaslaseks olnud Fideelia suutis külalisi šokeerida ka punasel vaibal, kui oma mantli seljast heitis. Hoobilt sai selgeks, et naisel ei olnud seal all midagi ja ta paljastas taaskord oma rinnapaari glamuurse ürituse külastajate meelehärmiks.

"Eks ma sellepärast tahangi siia, et mind ei lasta!" teatas Marco uhkelt Publiku reporterile samal peol. Kaamera ees teatas ta aga kutset viibutades, et on täieõiguslikult peole nii kutsutud kui ka oodatud. Kroonika peatoimetaja Krista Lensin paraku selle väitega ei nõustunud ja vähe puudus, et ta oleks oma kätega staariks pürgija koos oma saatjaga ukse taha tõstnud.

Raivo E Tamm ja Oliver Kõvask annab auhinna üle Raivo E. Tammele

Eelmise aasta gala kõige armsam hetk leidis aset otse laval, mil väike hiiglane Oliver andis aasta seriaalinäitleja tiitli üle Raivo E. Tammele.

"Daamid ja härrad", alustas toona pisike 4-aastane Oliver oma tähtsat hetke laval. Pärast mõnetist pausi ja suurt aplausi jätkates: "Mul on suur au, anda üle see auhind Raivo E. Tammele!".

Teet Margna urises Saagmi sõnul "Padjaklubi" kohta: "Mis saast see veel on?"

Anu nimelt istus 2014. aastal Vene teatris toimunud galal Kristjan Jõekalda ja Teet Margna vahel ning teadis jagada Delfi Publiku lugejaile üllatavat ülbuslugu: "Kui kuulutati välja parim teleseriaal "Padjaklubi", siis need kaks meest, eriti Teet Margna hakkas urisema, et mis saast see veel on. Hellõu!!! Tule püha Peetrus appi, see et sina pole näinud või sind ei huvita, ei tähenda, et ei tehta midagi uut ja ägedat!" põrutab ta halastamatult.

Kuulsad telemehed olevat väärtuslikuks hinnanud hoopis seriaali "Pilvede all", kuna seal mängivat nn. päris näitlejad. Anule selline suhtumine ei istu teps mitte. "Nad ujuvad omas voolus, oma harjumuspärases jõesängis ja seda ei hinnata meie telemaastikul ikka veel, et noored julgevad! Vanad kalad võiks sellest eeskuju võtta ja mitte nii üleolevalt suhtuda noortesse tegijatesse!"