USB labidas - kohe, kui ökokapsad on istutatud, saab eilsed pildid maha laadida. Kiika uskumatut hübriidleiutist SIIT.

Retrokaamera, mis pildistab filmile: osta.ee ja Kuldne Börs pakuvad selliseid, aga retro-look'iga saab ka täitsa uusi fotopoodidest, näiteks Fotoluksist! Instalikult töödeldud pildid saab ilma filtriteta ka kätte!

Nullprillid - väljaspool Eestit saab neid näiteks H&Mist, Eestis aga Siisoni veebipoest. Üks tõeline hipster ei ole prillideta ka siis, kui ta silmavaade tumedaid raame ümber ei nõua.

Instagrami-padi - tee sõbrale üllatus, vali tema Instagramist parimad pildid sellest aastast, lase välja trükkida ning õmble isikupärane padjapüür.

Puidust vintage-look'iga iPhone'i kest - erinevad võimalused MadeByBeam lehelt. Kui puit meeldib, siis miks ka mitte puidust alkomeeter, mille eestlased hiljuti leiutasid.

Eesti disaineri kõrvarõngad - Misu.ee lehelt leiad ka kõige nõudlikumale hipsterile justkui just talle loodud kõrvarõngad!

Koht aastaks ajaks Telliskivi kirbuturul - see on ideaalseim võimalus olla kursis kõige moodumate vintage-asjadega ning samas enda omadest vabaneda. Lisaks leiab sealt uusi sõpru ja ideid!

Šoti lordi või leedi staatus koos maalapiga - alates 29,99 naelast on võimalik osta SELLELT lehelt sõbrale väärikas tiitel, millega seltskonnas hiilata ning lisaks mõnedkümned ruutsentimeetrid mägismaad ka! Tiitli pälvimise tunnistus saabub kaunis pakendis ja metallraamitult.

Kivi, lihtsalt sõnumiga kivi - osta Homearti kauplusest sügavamõtteline kivi kirjaga "Love" või kui sattud kolama Kalamajas, pista kaunis kivi taskusse ning kujunda isikupäraselt kodus markeri abil.

Happysocks - vaid väga julgetele meestele ja naistele loodud sokivalik, mille leiab Siison.ee kauplusest. Kinkekarbis ja puha.

Purgitäis hipsteri lemmiklinna õhku saad hankida SIIT. Või kui ise sattud veel enen pühi kiirele reisile, siis miks mitte pakkida Pariisi croissanti-aroom edevasse purki.

Mis võiks olla diibim kui taevatäht - see pole füüsiline, ent alati olemas ja sõbra üle valvamas. Kiika: http://starregistry.com/