10. Kylie Jenneri väljakutse

Kui keegi ei tea, kes on tõsielustaar ja Kardashianide klanni kuuluv Kylie Jenner, siis pole tema vägitegude tutvustamine ehk siinkohal kõige olulisem. Ütleme nii, et tal on suured huuled. Väga suured! Paljud noored leiavad, et see on midagi ihaldusväärset ning internetiajastule kohaselt hakkas 2015. aastal levima ka kiire alternatiivne viis, kuidas see saavutada. Tervislik see pole.

9. Ghost Pepper ehk kummituspipar

Mis oleks parem idee kui võtta üks kohutavalt tuline piprakaun, see tervenisti ära süüa ning kogu ettevõtmist ülejäänud maailmaga jagada? Just nii on arvanud tuhanded noored ja vanad, kes on end pidanud piisavalt tugevaks, et nahka pista Ghost Pepperi nime kandev vili. See hullus hakkas laineid lööma 2011. aastal ning tõi endaga kaasa ohtralt oksendamist, kõhuhädasid ning üks väljakutse vastu võtnu pidi haiglas viibima lausa 23 päeva!

8. Jää ja soola väljakutse

Läheme korraks teaduslikuks. Keemiatunnist võib meenuda, et soola kasutades saab alandada vee jäätumistemperatuuri. Tuleb tuttav ette? Seega on see ka väga efektiivne jää sulatamiseks ja kasutatakse tänavatel libedustõrjena. Keegi geenius tuli aga 2006. aastal ideele katta jääkuubik soolaga nii, et selle temperatuur langeb kohati isegi -18 kraadini ja seda väljakuste korras vastu nahka hoida. Mida kauem, seda parem! Väga halb mõte.

Kõige nõmedamaid väljakutseid vaata juba videost!