1. Laulja Lenna Kuurmaa

"Maasikblond toon on moes ja kogub aina populaarsust. See, kes on blondist toonist tüdinenud ja soovib sügisel värskendust, saab seda kerge vaevaga teha just maasikblondi tooniga. Hea viis anda suvest väsinud juustele moekat värskust. Lenna Kuurmaal on see ideaalselt õnnestunud."

2. Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga

"Heidy Purga on juba teist aastat meie edetabelis. Mäletan, et eelmisel aastal tuli üks tütarlaps Fashion Hair`i, kaasas ajakiri "Anne ja Stiil", kus oli esikaanel Heidy ning soovis täpselt sellist soengut. Nüüd, kui Purga on tukka välja kasvatamas, on sama teed läinud ka mõned tema stiili austajad. Kuid eriti populaarsed tema ülespandud soengud."


3. Laulja Getter Jaani

"Tavaliselt on selles eas noortel juuksed juba muutunud, aga Getter Jaanil on jäänud endale kindlasks - ei mingeid eksperimenteerimisi. Ja just see teeb Getterist Getteri. Tema soengut ja stiili eelistavad paljud noored, kel sama hea juuksematerjal."

4. Bravuuritar Anu Saagim

"Anu Saagim suudab alati oma välimust juuksetooniga täiuslikuks timmida. Olid ajad, kui inimesed soovisid tema karamellivärvi juuksetooni, nüüd ihaldatakse jälle Saagimi pähkelpruune juukseid."

5. Eesti Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi

"Teist aastat on nimekirjas ka Signe Kivi, kes sai hiljuti ka Aasta Moesaadiku tiitli. Siin loeb inimese karisma. Stiil ja viis, kuidas ta punased juuksed välja kannab. Kahtlemata on see väljakutse ka neile, kes proua Kivi juuksevärvi endale soovivad."

6. Laulja Eda-Ines Etti

"Tal on luksuslikud ja hästi hoolitsetud juuksed. Viimasel ajal on Eda-Ines Etti pisut heledama juuksetooniga. Tema juuksetoone ihaldavad endale paljud kliendid, kellel on õnnestunud oma juukseid sama hästi hoida."

7. Kirjanik ja telenägu Kadri Kõusaar 

"Kohe, kui ilmusid telesaate "Seks ja küla" reklaamid, sooviti Kadri Kõusaare juuksetooni ja õhtusoenguks tema glamuurseid lokke."

8. Laulja Tanja Mihhailova 

"Temas on särtsu ja temperamenti kanda punane juuksetoon perfektselt välja. Punase tooni puhul tuleb olla hoolikas, sest väljakasvanud juuksejuur mõjub inetult. Tanja Mihhailova leekivad juuksed on paljudele inspiratsiooniks."

9. Laulja Gerli Padar

"Ta oli pikka aega tumedate juustega, kuid täna on tema blondid kiharad leidnud palju järgijaid. Mitmed naised on Gerli Padari eeskujul oma lühikesed tumedad juuksed hoopis heledaks värvinud."

10. Näitleja Hele Kõrve

"Hiljuti oli Hele Kõrve ühe ajakirja esikaanel ja loomulikult sooviti õige pea salongis ka tema  soengut ja värvi. Üldiselt on nii, et see kes rahvale meeldib, selle inimese moodi soovitakse ka olla. Eks see on omamoodi ka populaarsuse edetabel."