Positiivsematest asjadest on aga hea meel tõdeda, et vaatamata igasugusele virisemisele, ei jäta eurovisiooni lauluvõistlus eestlasi külmaks ning ka igasugu telesaated lähevad meile endiselt korda.

Vaata, millised on Publiku 2011. aasta kõige loetumad artiklid!

"Armastan Aleksandrat väga...kui sõpra loomulikult! Ta on mu hea ingel," rääkis Jan Uuspõld pärast tantsusaate lõppu Publikule.

Kuigi lugu on iseenesest juba aastaid tagasi juhtunud, tasus see maikuiseid uudiseid vaadates korra veel üle korrata.

Tore on tõdeda, et 2011. aasta üks loetumatest lugudest sündis juba 1. jaanuaril. Tõepoolest, milleks katta, kui on nii palju näidata!

See oli küll hästi hoitud saladus! Novembris tunnistas Tomi Rahula Publikule, et on Ithaka Mariast juba aastaid lahutatud.

Kas Jaan on jälle uue silmarõõmu leidnud? Kuigi nii Kati kui Jaan seda eitavad, on salasuhtest sosistavaid allikaid enam kui küll.

Märtsis sai avalikuks, et Eesti filmimaailma üks unistustepaaridest - Kris Taska ja Maria Avdjuško on oma kooselule punkti pannud.

Augustis ärritus Ivo Linna Vabaduse laulu korraldajate peale. "Olen saatuse tahtel kohanud erinevas vanuses ja erineva sotsiaalse taustaga inimesi, kes on kõik "Vabaduse laulus" sügavalt pettunud. Nende arvamus kogu üritusest on räigelt negatiivne," rääkis Ivo Linna Publikule.

Aasta alguses šokeeris meid Madis Malgu ootamatu surm. Tenerifel elanud Malk suri ilmselt põetud haiguse tüsistustesse.

Kirume me seda eurovisiooni igal aastal, aga sellegipoolest huvitab see veider lauluvõistlus meid väga.

30. augusti varahommikul vandus raskele haigusele alla Toe Tagist tuntud Revo Jõgisalu. Nahavähki põdenud Revo rääkis oma haigusest ajakirjandusele avameelselt ning nagu teada on, kandis tema kihutustöö vilja - nahaarstide järjekorrad kasvasid kordades.