Jaanuaris 2012 reageeris 911 hädaabiväljakutsele päästja Cameron Hill, kes paarimehega Crest Lake Parki lähedalt maja trepimademelt verest läbiimbunud noore naise leidis. "Polnud isegi aru saada, et ta on blond," meenutab mees ööd, mil ekspeikalt 32 noahoopi saanud naise päästekopterisse aitas pärast esmaabi andmist. Ta teadis juba siis, et nad kohtuvad taas, kuigi Cameron ei teadnud naisest midagi, isegi mitte tema nime, kirjutab Tampa Bay Times.

Siis 20-aastane Melissa veetis kolm nädalat haiglas, mille jooksul seiskus ta süda neljal korral ja ta sai pussitamisest närvikahjustusi, mis halvasid poole tema näost. Arstide üllatuseks lahkus ta aga taastusravist omal jalal, veel enam kannustatud soovist saada medõeks, mida ta ka õppima siis läks.

Sama aasta sügisel korraldati talle üllatus - kirikusse, kus ta rääkis, olid kohale tulnud kaks väljakutsele reageerinud päästjat, üks neist Cameron. Nad embasid, vestlesid ja leppisid kokku uue kohtumise. "Mul oli tema suhtes mingi tunne," kirjeldas naine nüüd seda taaskohtumist meenutades.

Vähem kui kolm aastat pärast taaskohtumist, sel esmaspäeval, kui Melissa kutsuti Tampa Bay Rays pesapallimängule avaviset sooritama, saabus platsile ka tema kallim ja kunagine päästja Cameron, kes ulatas naisele viskeks palli, millel kiri "Kas Sa abiellud minuga?" Naine nõustus.