Vaid natuke peale lennuki õhkutõusmist tundis naine end halvasti. Ta teavitas sellest ka lennupersonali, mispeale tehti kõik, et ta olemine oleks võimalikult mugav. Samuti anti Cristinale tasuta vett, mis muidu maksaks.

Varsti peale seda hakkasid naisel aga sünnitustuhud, kuid naise õnneks olid pardal ka lastearst ja õde. Vaatamata meditsiinitöötajate soovitusele mitte suruda, ütles Penton, et veed tulid ära ja peale kolme surumist nägi beebi ilmavalgust. Naise sõnul läks kõik väga kiirelt ja millegi ettevalmistamiseks lihtsalt ei olnud aega. Ta lisas, et laps tegi, mida soovis ja sündis.

Poiss kaalus sündides 3,17 kg ja oli 49.5 cm pikk. Seetõttu on naise sõnul nüüd ka huvitav lugu rääkida, kui läheb sünnitunnistuse tegemiseks. Kui tavaliselt märgitakse sünnikohaks mõni haigla, siis Christoph Carsten Lezcano puhul on sünnitunnistusel sünnikohaks märgitud õhusõiduk.

Spirit Airlines’i esindaja Paul Berry sõnul on lapse sündimine lennureisi ajal väga harv nähtus. Ta lisab, et nende lennupersonal on aga läbinud vastava treeningu, kui lennureisi ajal peaks ette tulema meditsiinilisi juhtumeid. Samuti on kogu lennureisi vältel võimalik helistada ka erinevatele arstidele, kes koheselt kiiret nõu annavad.

Vaatamata sellele, et poisslaps sündis üks kuu enneaegselt, ütlesid New Orleansi arstid, et Christophi tervis on hea ja tal puuduvad terviserikked. Kuna laps on aga liiga noor vaktsineerimiseks, otsustas pere sõita tagasi koju Phoenxisse ja loobuda lennufirma pakutud tasuta reisist.

Samuti on lennufirmal Christophile iga aasta tema sünnipäeval kingitus, mis kujutab endast tasuta sõitu koos kaaslasega vabalt valitud sihtkohta. Lisaks plaanib lennufirma ka Christophi sünni austuseks teha allahindlusi lennupiletitele.

Allikas: CNN.com