Tallinna Lauluväljakul 6. juunil toimuva ürituse eesmärgiks on tuua positiivseid emotsioone ka vähem kindlustatud noorteni. Lisada laste ellu värve ning pakkuda võimalust näha ja kuulata Eesti tuntumaid artiste ja DJ´sid. Ürituse peakorraldaja Aleksei Pankow teatas, et lastekodude toetus on projekti oluline osa ning suurepärane kingitus noorte jaoks, kes saavad nii oma aega hästi veeta ja tähistada suve algust.

Dream Holi Festival toimus esimest korda eelmisel aastal Lauluväljakul ning tõi kokku rekordilise inimeste arv uue ürituse jaoks - 4000 inimest.

Holi Festival on vana India kultuurist pärinev värvide festival, mis kiiresti saavutanud populaarsuse üle maailma. Ürituse jooksul inimesed loobivad, nii õhku kui ka üksteist, erksate pulbervärvidega. Legendi järgi festival tähistab headuse võitu kurjuse üle, ning värvide rituaali käigus andestatakse üksteisele ja purustatakse inimestevahelised barjäärid.

Terve päeva jooksul, alates kella 12.00 kuni 22.00ni, saavad külalised sukelduda enneolematu värvide maailmasse, tantsida, värvida üksteist erinevate DJd, tuntud artistide ning bändide saatel. Võtta osa värvilistest „flashmobidest“, mis annavad suurepäraseid emotsioone ning loovad fantastilise tuju.

Territooriumil leiab erinevaid atraktsioone iga vanuse jaoks, nii väikestele külalistele, kui ka suurematele ekstreemsuste austajatele, lai valik erinevate söökide ja jookide telke. Eraldi on ka pereala, kus saab lasta maalida nägusid endale, puhuda seebimulle, teha õhupallikujusid ja veel palju muud.