Frankfurdis sündinud, kuid hetkel Berliinis resideeruv dj ja produtsent Martin Rothi nimi hakkas tihedalt tantsumuusika edetabelite tipus kõlama alates 2009. aastast. Klassikalise klaverimängija haridusega Martin Rothi auhinnati ka Beatport Star of 2009 tiitliga koos Eric Prydzi ja Deadmau5´iga ning hiljem on ta olnud üks enimmüüdavate lugude autoreid. 2012.aastal andis Anjunadeep plaadifrima välja Martini loo „Beautiful Life“, mis tõusis Beatporti müügiedetabelis esimesele kohale.

Martin Rothi looming on segatud klassikalisest progressive hausist ning hilisema aja avangardistlikust diip hausist. Martin Roth külastab laupäeval Eestit esmakordselt.

Tallinn Express on laupäevane Raadio 2 õhtuse vööndi saade ning peosari. Tallinn Expressi veavad Meelis Meri ja P.Julm, kes koos tegutsedes moodustavad artistinime Rulers of The Deep. Tallinn Express saadetes ja pidudel on esinenud erinevad djd ja produtsendid Eestist ja mujalt. Nende seas Tom Middleton, Harry Romero, D'Julz, Sebastian Davidson, Milton Jackson, Bogdan Taran, Funk D´Void, jt.

Laupäeval, 18. aprillil mängivad Von Krahlis muusikat: Martin Roth (Anjunadeep, Ger), Rulers of the Deep (ROTD, Raadio 2) aka Meelis Meri & P.Julm.