Comedy Gala kokkupanekuga antakse ulatuslik ülevaade eesti huumorimaastikust, millel on käsil head ajad. Tegu on esimese korraga Eestis, mil laval on selline hulk koomikutalenti korraga. „Kui tahad head ülevaadet eesti koomikutest, peaksid käima üheksal eri show'l, aga Comedy Gala võimaldab ühe õhtuga katta väga suure osa sellest,“ toob Kinoteatri Paul Piik välja sündmuse eripära. „Ma ütleks, et pooled on kohal, pluss siis Tristan Häädemeestelt, kelle toores anne vapustas publikut eelmise aasta Comedy Festivalil Kinoteatri Open Micil. Puudu on ainult Henrik Normann, Jürgen Ligi, Anna Maria Galojan, Jan Uuspõld, Raimo Aas ja Louis Zeheran, aga Henrik Normann juba soovis meile Facebooki vahendusel jõudu ja seepärast on vähemalt vaimus kohal.“

„See on nagu rootsi laud, kus kõik on olemas ja tiigerkrevetid ei saa otsa, ainult et võimalus nende koomikute just neid nalju näha on ainukordne,“ täiendab Komeediklubi vedaja Andrus Purde. Nimelt teeb gala ainulaadseks see, et enamik esinejatest tuleb välja ainult selleks õhtuks sündiva materjaliga, mida rohkem enam edaspidi ei esitata. Seejuures on igal koomikul väljakutse - aega vaid maksimaalselt 10 minutit, et anda endast parim ning publik kaasa haarata; soojenduse tegemiseks galal aega ei jää. Galaõhtuks kokku pandud kireva koomikutepaleti seob tervikuks õhtujuht Ott Sepp.

Kolm kõige naerurohkemat päeva Eestis sel aastal ehk Tallinn Comedy Festival toimub 28.-30. aprillini. Neljas esinemispaigas astub üles 20 koomikut, nii tuntud meelelahutajaid kui seniavastamata talente, nii Eestist kui välismaalt. Festivali programmist leiab endale meelepärast nii comedy-gurmaan kui asjaarmastaja, kes vaid teleri ja Youtube’i vahendusel asjaga tutvust teinud. Festivali korraldavad huumorirühmitused Point, Komeediklubi ja Kinoteater koos teiste ärksate korraldajatega.

Tallinn Comedy Gala ja teiste Comedy Festivali sündmuste piletid on müügil Piletilevis.