Festival algab kolmapäeval rannajalgpalliturniiriga, kus osaleb 8 meeskonda. Neljapäeval võtavad Viljandi lossivaremetes omavahel mõõtu tänavatantsijad, keda tulevad hindama kogenud prantslased Khriss Kitsais, William Falla ja Nehman Jamil. Reedel leiab Uku keskuse parklas aset tänavakorvpalliturniir, kus selgitatakse välja Viljandimaa meistrid tänavakorvpallis.

Festivali kulminatsiooniks on laupäeval ja pühapäeval toimuv BMXi, rulasõidu, tõukeratta ja rulluisu pargivõistlus, kuhu on oodata ligikaudu 150 osalejat: esimesel päeval on kvalifikatsioonid ning teisel päeval finaalid. Viljandi Bashi tõstab teistest Baltikumis suvel toimuvatest ekstreemspordifestivalidest esile just spetsiaalne võistluspark, mis tänavu esmakordselt on rajatud Viljandi lauluväljakule.

Teiste seas saabuvad Viljandisse võistlema Eesti parim trikirattur Andes Lainevool ja tõukerattur Roomet Säälik, Euroopa üks nimekaim trikirulluisutaja Alex Burston ning tuntud tänavasportlased meilt ja mujalt Euroopast.

Viljandi BASH on tänavakultuurifestival, mis toimub juba neljandat aastat koondades enda alla nii trikirattureid, rulatajaid, rulluisutajaid, tänavatantsijaid, rannajalgpallureid kui ka tänavakorvpallureid Eestist ja Euroopast. Viiel toimumispäeval toob festival Viljandisse tuhandeid huvilisi. Viljandi BASH toimub Viljandis 2012. aastast.

Rohkem infot festivali kodulehelt bash.ee või Facebookist http://facebook.com/viljandibash