Kahjuks ei olnud sellega proua saabumissaaga veel sugugi läbi ning sama aasta juuni alguses teatati, et kontsert lükkub 5. septembrile, sest staar lükkas kogu oma maailmaturnee edasi.

2008. aasta märtsis selgus aga, et veelkord edasi lükatud (seekord 30. augusti peale) kontsert jääb üldse ära ning asendama tuleb samal õhtul hoopis Akon.

Ei tea, mis vingerpussid olid saatusel korraldajale Sten-Erik Jantsonile plaanis, sest toona kõlas veel juulis, et ehk isegi vähetuntud Akoniga koos astub lavale Missy Elliotiga võrdväärselt hea Snoop Dogg.

Vahetult enne kauaoodatud tähtsat päeva kõigi räpi- ja hiphopisõprade ringkonnas selgus aga, et Akon jätab isiklikel põhjustel ära Läti ja Eesti kontserdi ning enam kui aasta Missy Elliotti oodanud fännid saavad kuulata hoopis ainult Snoop Doggi.

See kontsert toimus 30. augustil 2008, kuid selliseid piletite ümbervahetuste aktsioone ja edasilükkamisi mäletavad inimesed veel ilmselt kaua ja see pikk solgutamine ning ootamine võttis nii mõneltki mõned head grammid mõnusat muusikaelamust maha.