1. Alien Cathouse ehk tulnukate hooramaja
Dennis Hof, kes on kurikuulsa bordelli Moonlite Bunny Ranch asutaja, lubab ulme fanaatikutele pakkuda seksuaalseid kogemusi väljaspool meie universumit. Las Vegasest 144 kilomeetri kaugusele rajatud bordell pakub rahakatele klientidele võimalust voodit jagada tulnukateks riietatud naistega. Bordell on varustatud erinevate temaatiliste ruumidega nagu näiteks "Atlantis" ja "tulnukate poolt röövitud" ning loomulikult ei puudu sealt ka "katselabor".

2. Seks ratastel
Prostitutsioon on küll Prantsusmaal legaalne, kuid alates aastast 2003 ei ole seksi eest raha küsimine seaduslik, mis sundis Lyonis tegutsevaid lõbutüdrukuid loominguliseks hakkama. Valged kaubikud ääristavad linna tänavaid, mis võtavad vastu kliente. Kui autol on uks lahti, on avatud ka äri, kinnine uks (ja rappuv auto) tähendab aga, et peab enda korda ootama.
3. Para-Doxies ehk ainult puuetega inimestele mõeldud lõbumaja
Londoni lähistel asuv kahetoaline bordell on varustatud ratastoolis klientidele mõeldud kaldteede ja liftidega ning kahe seksitöötajaga. Omanik ja endine prostituut Becky Adam rääkis The Sunile: "Kõik väärivad seksuaalse kontakti kogemust ja rõõmu," kes plaanib sellesse projekti investeerida üle 70 000 euro. Naine rõhutab, et tegemist on mittetulundusühinguga ja seega pole asutus illegaalne.

4. Shibuya Pink Girl's Club ehk Jaapani pervertide rong
Shibuya Pink Girl's Club asub ehtsas Tokyo rongijaamas ning näeb seest välja nagu rongikupee, mis on täidetud reisijatega. Kuid erinevalt igapäevasest rongist, võib sealseid koolitüdrukuid ja töötajaid julgelt kabistada. Umbes 90 euro eest saavad klubi külastajad endale menüü, millest saab valida rongis viibivatele tüdrukutele selga kostüümid. Kui kõik on paika seatud, viipavad neiud kliendi rongi, mis jäljendab rongi liikumist ja edastab võltse sõnumeid. Pärast seda võib klient osaleda väikses rollimängus või asuda kohe asja juurde. 10 minutit saab "toodet proovida" ning siis on võimalik lisatasu eest viia üks naistest privaatsesse ruumi intiimsemateks tegudeks.
5. Seksnukkude bordell
Stripiklubid ja lõbumajad võivad olla sotsiaalselt saamatute jaoks üpris hirmsad kohad, eriti kui sind erutavad liikumatud esemed. Õnneks on jaapanlased loonud koha, kus saab nautida seksi ilma keerulise inimkontaktita. Seksnukud on äärmiselt populaarsed Jaapanis ning seetõttu on osad lõbuasutused otsustanud inimestest täielikult loobuda. Kliente julgustatakse kaasa võtma kaameraid ja erinevaid kostüüme nukkude jaoks ning nad võivad nukkude abil ellu viia üks kõik milliseid salajasi fantaasiaid.

6. Phoenix Goddess Temple ehk uue ajastu kirik/bordell
Arizonas asus rahulik hipikommuun, mis jutlustas meestele ja naistele seksuaalsest vabastumisest. Kuid kui "kleerus" hakkas koguma annetusi neo-tantristliku raviteraapia eest, mis arenes välja seksiks, jõudsid võimud arusaamale, et templi asemel on tegemist bordelliga ja kokku arreteeriti 20 naisterahvast.