Mees on otsustanud oma käelihastesse süstida kahjulikku ainet nimega synthol (asukoha võimendamise õli). See aine on ka tavaliste kulturistide seas levinud, ainet kasutatakse vaatamata sellele, et see võib põhjustada närvikahjustusi, kopsutrombe, infektsioone, insulti ja tsüstide teket. Harvadel juhtudel on vajalik ka kirugiline sekkumine, et vältida suuremaid kahjustusi tervele organismile või isegi surma.

Noormees jagab sotsiaalmeedias hetki oma muundumisprotsessist. Paljud inimesed on mures tema tervise pärast ja mõned lausa arvavad, et 21-aastasel on mõistus täiesti kadunud. Hoolimata kriitikale kavatseb Kirill oma süstidega jätkata ja torkab oma käelihastesse ainet pidevalt juurde.

Mehe käed on paisinud veelgi suuremaks võrreldes varasemaga. Süstide tõttu on ta käed punased ja kaetud venitusarmidega, kõik on üleliigse aine tulemus.

Kirillile on öeldud, et ta tervis on ohus, teda on isegi hoiatatud selle eest, et kui ta mõistusele ei tule, siis ta käed võidakse amputeerida. Mehe enda arust ajavad inimesed talle lihtsalt jama.

Hiljutises videos seletas noormees, et punetus kaob aja jooksul. Samuti sõnas ta, et kritiseerijad teevad palju tundetuid kommentaare tema suunas. Ta kavatseb kindlameelselt jätkata oma keha muundumisprotsessiga.

Noormees külastas ka populaarset Venemaa telesaadet, kus oma elust ja tegemistest pikemalt rääkis. Saade on täies mahus vaadatav allpool!