Idee on anda kuulajale võimalus osa saada kõigest sellest, millega on seni kokku puutunud vaid tuntud eetrikülalised. Rauno Märks ja Andres Torm soovivad sünnipäeva puhul aga sama võimaluse anda raadiokuulajale, kes saab terveks hommikuks võimaluse olla osa nende äratustiimist — rääkida oma tegemistest, kommenteerida päevauudiseid, teha intervjuu kuulsusega, viia läbi raadiomängu ja jätta jälje "Kuulsuste seinale".

Selleks, et ennast või oma suure potentsiaaliga sõpra eetris kuulda, tuleb kirjutada aadressile hommikuklubi@ringfm.ee. Et rohkete sooviavalduste seast hommikutiimi kõige paremini sobiv kuulaja välja valida, oodatakse kindlasti ka lühikest vabas vormis enesetutvustust.

"Erinevatel üritustel ringi liikudes on ikka uuritud võimaluste kohta raadiotöös. Kuna tegemist on maailma lihtsaima tööga, siis keegi naljalt oma kohta ei loovuta, seetõttu on eetrisse pääseda väga raske. Leidsime, et meie kuulajad väärivad otse-eetrit ja oleme nõus kinkima oma sünnipäeval ühele neist saatejuhi koha terveks hommikuks,“ ütles Hommikuklubi saatejuht Rauno Märks.

"Mingisuguseid suuri piiranguid kandideerijatele me ette ei sea. Eeldame, et inimene saab igapäeva elus endaga ilusti hakkama, on hea suhtleja ja omab ka piisavat hulka huumorimeelt," lisas kaassaatejuht Andres Torm.

Oktoobris juba 21. sünnipäeva tähistav Ring FM on Eesti üks vanimaid eraraadiojaamu. Võrust alguse saanud ja aastaid Tartust eetris olnud raadio, on alates selle aasta augustist terve eetripäeva toonud ära Tallinna. Lisaks stuudioruumidele on aastaga vahetunud Ring FM-i programm ja muusikavalik, mis on tänapäevased Top 40 formaadi lood, sekka lugusid 90ndate kullafondist. Raadiojaama muutust vedav Rauno Märks lubab uusi uudiseid veel enne lume saabumist.