Peakohtunik Alex Diaz alias El Nino on Dominikaani Vabariigist pärit breikar, kes hakkas lavalaudu vallutama juba 3-aastaselt. El Nino liitus legendaarse „The Floor Lordsiga“ kõigest kuueaastaselt ning pärast seda on ta ülesse astunud paljudes telesaadetes, filmides ning teatrietendustes. 2009. aastal tunnustati El Ninot senini maailma noorima breikarina Spy Awardiga, mis breigimaailmas on üks kõvemaid tunnustusi. 2011. aastal valiti ta aasta parimaks breikariks ning tänaseks on ta tõusev täht kes võidab ja hindab breigivõistlusi üle maailma.

Red Bull BC One Baltic Cypher tuleb Eestisse esimest korda. Üleeelmisel aastal toimus võistlus Lätis, eelmisel aastal Leedus ning nüüd on kolmanda Baltikumi riigi Eesti kord breigikutid kokku koguda. Eelmisel aastal pani võistluse kinni eestlane Marek Vetik, kes hakkab nüüd lätlaste ja leedukate ees oma tiitlit kaitsma.

B-boyd kogunevad päeval kell 14.00 Club Hollywoodi, et kvalifikatsioonide käigus selgitada välja 16 parimat, kes jätkavad õhtul Rahvusraamatukogus toimuvas finaalis. Finaal battle käib 1-1 süsteemis, kuni lavale on alles jäänud parim.

KVALIFIKATSIOON
8.06.2013 / TALLINN / CLUB HOLLYWOOD /14:00

FINAAL:
08.06.2013/ TALLINN/ RAHVUSRAAMATUKOGU/ 20:00