Esmalt kirjutab kommentaator kell 11.02 Oeh nime all nii:

"Väsitav. Väsitav... Siin kommentaarides on ju varem selgelt öeldud, et Purga pidi tagasi tulema selleks, et kärpida ja vallandada ja siis ise ära minema - pole mõtet ilkuda kas Teppan on parem kui Pedar või Koit või kes iganes ja et Genka oli ikka parem kui Purga jne. Teema on, et sorry, raha pole ja kärbime, sina kallis Heidy pead nüüd tagasi minema ja inimesi jälle koondama - mis te mõtlete siin, et see on tal mingi dream job või?????"

Kolm minutit hiljem, 11.05 ei saa sama kommentaator rahu ja naaseb. Ta kirjutab Jah nime all:
"Kui koondatakse, siis see tähendab seda, et päeval hakkab lihtsalt mussi tulema (tõenäoliselt kahjuks on see suures osas küllaltki saast, loodan muidugi et eksin) mitte uued saatejuhid - värskendus see nüüd küll pole kahjuks."

Paar tundi hiljem, kell 13.43 on sama kommentaator juba endast väljas ja kärgib lugejatega Ta kirjutab nime all Ikka ei saa veel aru?: "Jätke Purga rahule ja vaadake veidi tahapoole - kust kohast koondamise käsk tuleb ja mille arvelt raha kärbitakse - see on kusjuures huumorikoht!"

Kell 13.48 lisandub veel üks sama kasutaja kommentaar nime alt "Jaaaa: "Asi ei ole hetkel üldse selles, milline saade või saatejuht on hea või halb. Kui saade on s... siis alati saab paremaks teha. Antud juhul jah sund koondamine ja päevased jutusaated asendatakse lihtsalt muusikaga. pole inimest eetris mölisemas, hoiame raha kokku, muusika tuleb playlistist - lihtna aga puhas jama. Ja tegelikult, kui koondatud saade/saatejuhid on väga head siis kuskil mujal jaamades leiavad endale kindlasti koha."