Suhted:
Esile tõusevad eelkõige sotsiaalsed-ühiskondlikud suhted, milles on ka tugev konkurentsimoment. Seega nõuab su äripartner suuremat tähelepanu kui tüdruk- või poiss-sõber. Ärisuhetes, nagu öeldud on ülitugev konkurents, mis võib üle kasvada ka suuremat sorti konfliktiks.

Kui lood armusuhte, võid seda võtta liiga mõistuspäraselt, olla oma kallima suhtes kuidagi range või eemalviibiv. Vanade püsisuhete osas võid tunda vajadust suhet muuta või võtta suhte osas uus seisukoht. Soov muudatuste järele võib tulla ka sinu partneri poolt – sel juhul võid kergesti üle reageerida ja muutusele vastu seista.

Suhete loomiseks ja lepingute sõlmimiseks on parimad ajad 4. veebruarist – 2. märtsini ning 26. novembrist 20. detsembrini. Veenuse liikumine Vähis (4. juuli – 28. juuli) soosib eelkõige armuasju ja elunautimist. Sarnane mõju on ka ajalõigul 9. oktoobrist 2. novembrini.

Töö:
Aasta teisel poolel on tunda tugevat lõhet karjääri ja isikliku elu vahel. Sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis on võimalikud mitmesugused kiusatused või ahvatlevad pakkumised, mis nõuavad sinu tähelepanu. Samas võib just kodu, pere või elamistingimustega seonduv vajada suuremat pühendumist. 


Kevadel (eriti aprillis) võib aset leida oluline sündmus sinu jaoks – hoia silmad kõrvad lahti!
Samas hoia ühiskondlikus ja töises plaanis madalat profiili - kui liiga laialt ette võtad, ajab see konkurendid tagajalgadele püsti ning nad võivad su töistele radadele mõne kõva kolinat tegeva ämbri sokutada.


Juunis-juulis võiksid puhata, vähemalt mitte riske võtta ega uusi projekte mitte alustada.
3. augustist 19. septembrini on uute alguste aeg!

Tervis:
Liiga kõrgelennuliste ja üle jõu käivate eesmärkide seadmine võib hakata tervise peale. Võtmekohaks on seedimise ja toitumisega seonduv. Peaks leidma tasakaalu liigsöömise ja enese näljutamise vahel – kaldumine ühele või teisele poole oleks lubamatu. 


Samuti püüa tasakaalustada oma töine ja kodune elu! Ära võta tööd koju kaasa, see mõjub halvasti nii tööle kui kodule! Kodu on su hubane kindlus, ära tassi sinna muremõtteid!

Jaanuaris-veebruaris võid kergesti libastuda ja mõne oma ihuliikme välja väänata.  Juunis-juulis oleks hea viibida looduses veekogu ääres. Aasta lõpul on terviseteema jälle rohkem fookuses.