Suhted:
Sulle tundub, et sa elad oma elust mööda. Sündmused toimuvad su vahetus läheduses ning inimesed on su kõrval, kuid sa nagu ei haakuks nendega ning tunned end kõrvalvaatajana. 


Saturni jätkuv liikumine Kaaludes (mis on Skorpioni jaoks alateadvuse, hinge ja varjatud jõudude ja energiate sektor) paneb sind elama rohkem oma Sisekosmoses, kui reaalses elus. Sa võtad end ka liiga tõsiselt, jälgid ja analüüsid end pidevalt, mis muudab spontaanse ja vahetu suhtlemise raskeks.
Ent Jupiteri jõudmisega Sõnni (Skorpioni jaoks partnerluse solaarmaja) 4. juunil, muutub olukord tunduvalt paremaks. Aasta teisel poolel on loota partneritepoolset abi ja vastutulekut. Keegi võib osutuda heaks nõuandjaks või lausa õpetajaks.


Meeldivaid suhteid ja suuremat mängulisust koged ehk 27. märtsist 21. aprillini. Veenus Sõnnis ehk partnerlusmajas: 15. mai – 9. juuni.
Veenus Skorpionis: 9. oktoober – 2. november.

Töö:
Sellest hetkest, kui sa mingit tööd täielikult ja kinnisilmi oskad, saab sellest rutiin. Uraani jõudmine Jäära (Skorpioni töö ja igapäevase rutiini sektor) hoolitseb nüüd selle eest, et pead oma töövõtteid muutma ja ajakohastama – seega vabaned korraga nii rutiinist kui ka õpid juurde uusi asju. Tekib niiöelda „värske rutiin“, kus naudid teatud uudsust ka väga lihtsates toimingutes.


Märtsis, aprillis ja mais võib töö ja kohustustega seonduv olla ootamatu ja ebatavaline. Sa jääd kas ajutiselt oma (vanast) tööst ilma ja pead käigupealt midagi uut välja mõtlema. Või võtad juba sissetallatud rajal kasutusele uue meetodi, tehnoloogia või uuenduse. 


Uue projekti alustamiseks või läbimurde üritamiseks sobib aeg 19. septembrist – 11. novembrini.
Novembris-detsembris võimalikud konfliktid meeskonnatöös.

Tervis:
Kuni 4. juunini on suht hea aeg oma tervis suurema vaatluse ja tähelepanu alla võtta.
Märtsi teises ja aprilli esimeses pooles võib sind siiski kummitada teatud vaimne väsimus või tülpimus. Aasta teisel poolel tajud seda tüdimustunnet aeg-ajalt ikka ja jälle. Oluline on säilitada õige füüsilise ja vaimse töö tasakaal – pigem teha rohkem füüsilist tööd ja viibida vabas õhus, kui väsitada oma vaimu raskete probleemidega. 


21. juunist 15. augustini ettevaatust traumade ja vigastuste suhtes (eriti 1-20. august).