Suhted:
Nii mõneski mõttes vabaned sel aastal mineviku köidikutest. Uraani jõudmine Jäära - mis on Kaljukitse jaoks alati 4. solaarmaja sektor (minevik, mälestused, kodu, pere ja elamistingimustega seonduv, harjumused, omaette olemise vajadus) tähendab nendes märksõnades muutust, teisenemist, vabanemist. Samas võib selles liinis ka ootamatusi ja äkilisi arenguid esile kutsuda.

22. jaanuarist 4. juunini liigub samas sektoris ka Jupiter – parim aeg koduste peresuhete parandamiseks. See on hea aeg suhtlemiseks oma (esi)vanematega, käia suguvõsa kokkutulekul jne.
4. juunist 2011 kuni 2012 aasta 11. juunini on aga soositud kerged ja lõbusad suhted, milles siiski peaks olema ka vaimset ja filosoofilist sisu. Aeg ühendada suhetes kerge mängulisus ja elukogemus, tarkus.

Veenus liigub Kaljukitses 4. veebruarist 2. märtsini ning 26. novembrist 20. detsembrini. See on hea aeg armastuseks ja naudinguteks, nagu ka aeg 15. maist 9. juunini. Meeldivat partnerlust soosib aeg 4. juulist 28. juulini.

Töö:
Saturni jätkuv liikumine Kaljukitse „kesktaevas“ ehk Kaaludes ei luba sul aega maha võtta.
Tunned, et pead konkurentidest ette rebima – ja see paneb rabama!

Samuti võtad sa tööasju liiga isiklikult, samastades ennast oma tööga. Seetõttu võtab tööalast kriitikat enda isiku vastu suunatuna.

Sa ei tohiks juurde võtta mingeid lisaprojekte. Keskendu kõige olulisemale ning töö vahele ikka piisavalt puhkust ja armurõõme! 

Aasta soosib neid, kelle tegevus on seotud kinnisvaratehingute, põllumajanduse, aianduse, toiduainetega (väljaarvatud mais ja juuni esimeses pooles).

22. jaanuarist 4. juunini oleks kasulik lõpetada kõik poolikud projektid, otsad kokku tõmmata.
Juunist kuni 2012 aasta juunini oled edukam mängulises ja loovas tegevuses, võtad rohkem riske ja õnnelikud juhused armastavadki sind rohkem.
September on töö osas väga paljulubav kuu.

Tervis:
22. jaanuarist 4. juunini võib Jupiter sinu 4. solaarmajas panna sind liialdama söögi ja joogiga või annad järele mõnele muule halvale harjumusele. Aasta teisel poolel suudad aga vabastava Uraani toel pahad kombed minevikku jätta ning see omakorda vabastab sinus palju uut energiat.
Peale 4. juunit tõuseb su elujõu baromeeter järsult, muutud liikuvamaks ja mängulisemaks. Juuni ja juuli tunduvad olevat ideaalsed kuud puhkamiseks ja elu nautimiseks täiel rinnal.