Suhted:
Suhted võivad olla kas keerulised, raskesti mõistetavad või siis müstilised ja salapärased. Kuid üks ei välista teist. Seda eelkõige aasta esimesel kolmel kuul.

Kindlasti peaksid jälgima, et sinu ja teiste vahel liiguks info vahetult, otseselt, selgelt ja siiralt. Mõistukõnet ja sümbolismi ei maksa ülemäära palju kasutada, kuna sellest saadakse valesti aru.

Peegelda oma partnerit, ent ära kõverpeegelda!

Veenuse liikumine Kalades (27. märts – 21. aprill) on kindlasti hea aeg uute suhete loomiseks just intiimses plaanis. See on eriti hea aeg naistele.

Seevastu mehepojad suudavad daamidele suuremat mõju avaldada siis, kui Kalades liigub Marss (23. veebruar – 2. aprill).

Töö:
Uraani väljumine Kaladest ja jõudmine Jäära (mis on Kalade jaoks nn. „rahamaja“) toob su rahaasjadesse uusi inspireerivaid tuuli. Sul läheb materiaalses ja töises mõttes intuitsioon ja fantaasia lahti ning suure tõenäosusega leiad täiesti uusi võimalusi oma töö- ja rahaasjade paremaks muutmisel.

22. jaanuarist 4. juunini liigub avaruse ja laienemise sümbol Jupiter Jääras ehk siis Kalade 2. solaarmajas (omand, raha, väärtused, omamine, kasutamine, kogumine). Seega peaks see periood mainitud märksõnu igas mõttes õnnestama ja küllastama. Kuid võib viia ka liialdusteni ning oma jõu ja võimete ülehindamisele – halval juhul raiskamisele.

Kuid tööde ja tegemiste tasandil soosib aeg just üdini praktilisi ja konkreetseid ettevõtmisi – ostu-müüki, kaubandust. Samuti füüsilist tööd.

Sellele järgneb kohe viljaka vaimse töö aeg (4. juuni 2011 - 11. juunini 2012), mil su pea paremini lõikab ning millal vajalik info ja teadmised jõuavad kiiremini sinuni. See on parim aeg õppimiseks ja ümberõppeks, enesetäiendamiseks.

Tervis:
4. aprillil jõuab Kaladesse Kalade valitseja - Neptuun. 5. augustil tagurdab Neptuun veel Veevalajasse, et siis juba lõplikult 3. veebruaril 2012 jäädavalt selleks korraks Kaladesse jääda (kuni 30. märtsini 2025).

Neptuuni asend Kalades võimendab nii heas kui halvas sulle tüüpilisi omadusi – ka tervise tasandil. Oled nüüd vastuvõtlikum igasuguse võõra mõju suhtes – võtad märkamatult endasse teiste inimeste (ja ka erinevate paikade) energeetika.

Terve aasta vältel oled tundlik ka külma ja niiskuse suhtes.
Samamoodi nagu Jupiter võib kasvatada su sissetulekuid, võib Jupiteri asend 2. solaarmajas (22. jaanuar – 3. juuni) kasvatada näiteks sinu kehakaalu. Sel ajal kipud end liialt hellitama nii söögi-joogi kui ka muude elumõnudega.

Aktiivsem ja liikuvam periood kestab jällegi 4. juunist 2011 – 11. juunini 2012. Liikuv elustiil ja ka piisavalt põnevad muljed garanteerivad sel perioodil kindlasti tavalisest parema tervise.