Suhted:
Uraani liikumine sinu partnerluse solaarmajas toob ootamatuid kohtumisi ja sellega seoses äkilisi äratundmisi. Mis omakorda purustavad su vanad ja jäigaks muutunud suhtemudelid.
Kuna piirav ja reegleid kehtestav Saturn liigub Kaaludes, otsid sa Uraanlikku, mässu- ja vabameelset partnerit, kes suudaks sind päästa su enda käest.

Jupiteri, Lilithi ja Uraani koosmõju võib märtsi teises pooles, aprillis ja osaliselt ka mais luua partnerluse liinis äärmiselt üllatuslikke ja ettearvamatuid olukordi. Sa oled iseenda tõsiduse ja konservatiivsuse vang. Ning loodad partnerile, kes päästaks sind sisemise stagnatsiooni müüride vahelt...


Suhted kodus või koduse partneriga võivad olla kas pingelised või siis lihtsalt muutuse ja transformatsiooni faasis. Võimalik on ka minevikumõjude ja suhteteema põimumine.
4. juunil siseneb Jupiter Sõnni ehk sinu 8. solaarmajja (seks, ühinemine ja sellest sündiv transformatsioon, jagatud väärtused, intensiivsed kogemused, mis viivad muutumiseni, müstika). Seega koged kuni 2012 aasta juunini suhteid rohkem just läbi nende märksõnade. Paljud su suhted saavutavad uue sügavuse ja tähenduslikkuse. See on jagamise ja ühistunnetamise aeg.


Naudingud, mängulisus, romantika: 2 – 27. märts.
Harmoonilised suhted, meeldiv koostöö: 21. aprill – 15. mai.
15. september – 9. oktoober – Veenus Kaaludes.

Töö:
Neptuuni liikumine Kalades (4. aprill – 5. august) tekitab sinu töömaastikul kas segaduse või inspiratsiooni – kuid üks ei välista teist! Lööb korraks vana pildi eest ja kui uus film jooksma hakkab, on hoopis teine tera!


Jaanuaris ja veebruaris võib Jupiteri ja Uraani ühendus töises või muus argipäevalises liinis üllatusi, ootamatuid pakkumisi, aga ka skandaalikesi esile kutsuda. Kindel on see, et mitte midagi ei ole kindel!
23. veebruarist 2. aprillini on sobiv aeg rutiinseks tööks, mis on tüütu, kuid nõuab palju energiat. Ole valvas võimalike töötraumade suhtes!


11. maist 21. juunini võiksid vajaduse korral teha vigade parandust, uuendada ja värskendada oma töömeetodeid. Ohtliku tehnikaga ettevaatust!


Uute projektide avalikuks esitluseks, vastutuse võtmiseks ja oma maine aktiivseks kujundamiseks on hea aeg 3. augustist 19. septembrini.

Tervis:
Võtmesõnaks on siin liikuvus, piisav „õhulisus“ (oled ju õhu-element), palju uusi muljeid ja mitmekesine toidusedel. Saturni liikumine Kaaludes paneb sind ülemäära muretsema ja kõike kole tõsiselt võtma. Saturn saab seeläbi võimu sinu üle ja muudab sind väheliikuvaks ja sa võid piltlikult öeldes „kinni joosta“. Siis vajadki Uraanlikku inimest enda ellu, kes sulle „resetti“ teeks.


Jaanuarist märtsini võid olla ülitundlik külma ja niiskuse suhtes. „Külmaverelisuse“ vastu aitab hästi mõõdukas sport, kuum seks ja soolased ja vürtsikad lihatoidud.


Aprillis-mais hoia pead teravate kapinurkade eest ning suhtu oma neerudesse täie lugupidamisega.