Suhted:
Siin pead nüüd leidma uue fookuse, keskenduma ja süvenema. Uute suhete loomine stiilis „tulin, nägin ja võitsin” enam ei toimi. Seevastu juba väljakujunenud suhted muutuvad veelgi tugevamaks, selginevad ja kristalliseeruvad. Saturn su partnerluse solaarmajas (milleks on Kaalud), vihjab vajadusele olla konkreetne ja kindel. Saturni mõju on piirav, kokkusuruv, aga ka selgust ja lihtsust esiletoov. Suhted, mis on nagu mõttetu ja segav „pudi-padi” su eluteljel, võetakse Saturni poolt ära – selleks, et saaksid keskenduda inimestele, keda sa tegelikult vajad. 

Uraani ja Lilithi liikumine Jääras muudavad nüüd su enda käitumise üsna mässumeelseks ja ettearvamatuks. Siis otsidki alateadlikult Saturnilikku, isalikku ja ranget partnerit, kes hoiaks sind korralikult „vao peal“.

21. aprillist 15. maini liigub Jääras Veenus – aeg armastada ja küllastuda! Aktiivseks puhkuseks ja lõbutsemiseks sobib aeg 28. juulist 21. augustini. Meeldivaid kohtumisi ja harmoonilist koostööd võib tuua ajalõik 15. septembrist 9. oktoobrini.

Töö:
Jupiter kui Küllusesarve sümbol siseneb 4. juunil Sõnni – mis on Jäärade jaoks nn. „rahamaja“. Seis suurendab hea tööotsa leidmise võimalust ja seeläbi sissetulekute paranemist.

Sul tuleks (eriti mais-juunis) oma äripartnerite suhtes olla aus ja õiglane. Konkurents on ülitugev, ent see ei õigusta ebaeetiliste meetodite kasutamist. Ka sinu suhtes võidakse harrastada „lööke allapoole vööd“.

Juuni teises ja juuli esimeses pooles ning ka oktoobri teises ja novembri esimeses pooles on parim võimalus oma äride ja projektide laiendamiseks.

Tervis:
Aprillis ja osaliselt ka mais peaksid olema igati ettevaatlik ja hoolikas – kalduvus tormakusest ja hooletusest tingitud traumadele. Erilist ettevaatust tule, terariistade ja relvadega!
Aasta teisel poolel tuleks „omastada“ nii õiget toitu kui ka õigeid energiavibratsioone. Kipud üsna valimatult kõike endasse kallama-haarama, mis võib tekitada probleeme kehakaaluga.
3. augustist 19. septembrini võidki kannatada hundiisu käes.