25-aastane jumestaja: "Helkurit ei ole, sest vahetan liiga tihti riideid. Mul ei ole mõttessegi tulnud, et iga jope küljes helkur olla võiks. Alles oli suvi, ei ole veel talve lainele üle läinud."

28-aastane objektijuht: "Ma sõidan enamus ajast autoga. Kodus mul võib-olla kuskil on...Naine kunagi andis. Ei mäleta küll, et oleks kunagi kandnud. Tegelikult autoga sõites ei ole ma kunagi isegi näinud kedagi helkuriga!"

24- aastane kokk: "Ma arvan, et helkur ei sobiks mu riietuse ega stiiliga. Viimati oli mul helkur umbes neljandas klassis."

43-aastane töötu: "Ma pole isegi mõelnud selle peale, mul on muudele asjadele ka raha kulutada."

15-aastane õpilane: "Teistel meie klassis ei ole, ma siis ka ei muretse selle pärast."

19- aastane administraator: "Ma ei kõnni pimedatel teedel."

45- aastane kodune ema: "Tundub rohkem laste asi. Ma ei käi ju kuskil külavaheteedel kõndimas."

22- aastane tehnik: "Ei kanna helkurit, sest neid ei ole coole variante. Võiks olla näiteks helkurniit, mis ongi jopede või mantlite sisse õmmeldud. See oleks tagasihoidlik ja stiilne!"

21- aastane üliõpilane: "Turvaline on igav. Tundub rohkem vanainimeste teema olevat. Mul puudub selle kohta arvamus."

77-aastane pensionär: "Issake, ma pole mõelnudki sellele. Ma ei käi ju pimedal ajal väljas, siis liigub nagunii igasuguseid. Ei usu, et suurim oht tänavatel on auto alla jääda, ikka pätid..."

44-aastane müüja: "Kodus on küll, pole jõudnud veel külge panna"

32-aastane lilleseadja: "Sõidan tihti autoga, pole vaja olnud. Ei konda öösel ringi."

Publiku rõõmuks leidus siiski ka mõni, kes pidas helkurit tarbeesemeks!

21-aastane disainer: "Mul kahjuks hetkel ei ole küljes, aga hea meelega kannaks. Elu on ju tähtis!"

79- aastane pensionär: "Näed mul on lausa kaks tükki - koti ja jopi küljes. Alati on helkur olemas ja pimedal ajal tõmban kotist selle lihtsalt välja. Päeval hoian kotis."

22-aastane üliõpilane: "Helkurit kannan vahelduva eduga. Vahepeal kaob lihtsalt ära, siis mingi aeg ostan uue. Kui pimedas välja lähen, siis proovin ikka kanda."