Ja need naised juba on liiga kõnad, vahendab Dily Mail avameelset lugu. Loovjuhid ja toimetajad, kellega see mees koostööd teeb, on palunud aga veidramatki kui digitaalset kõhu- ja puusavähendust. "Olen saanud soove a la "Eemalda see, see segab" Ja jutt käib naise rangluust, jumala pärast. Kas tal ei tohiks luid olla? Kui on aeg vastu võidelda ja öelda, et ei, ma ei tee nii, siis seda ma ka teen."

Tema sõnul on tal kästud töödelda ka planeedi kauneimate naiste pilte Victoria's Secreti kataloogi tarbeks. "Sa ei usu, milliseid asju ma töötlema regulaarselt pean. On jälke väljendeid, mis on tööstuses tekkinud aastatega - "vagiina kaenlaalused" üks neist (kui tekib käsi kõrval hoides pragu kaenlaalusesse). Ja kuigi ajakirjakaantel on alati kujutatus naisi nooremana, kui nad on, sõnab see töötleja, et enam aega veedab ta töödeldes kilosid kui kortse näost eemaldades.

"Ma ütleks, et kaal on suurem kinnisidee. "Kas saad seda kätt kokku võtta? Käsi ise on okei, aga võiks olla peenem." Reied: peenemaks. Puusad: kitsamaks. See on tavaliseks saanud."

Tema sõnul on aga karjääri jooksul kohtunud ta ühe naisega, kes oma pilte töödelda ei palunud: Mary J. Blidge'iga.