"Ja me imestame Katrin Lusti poolt avalikustatud pedofiiliaringi üle. Ning kusagil susib prokuratuur Kenderi poolt kusagil kirjutatu üle. See siin on aga reaalsus. Kus on silmakirjalikkuse piir?" kirjutas Gräzin Facebookis.

Täpsustuseks kirjutab poliitik: "4. juunil 2017. aastal toimus Stroomi keskuses plikatirtsude kahemõtteline iludusvõistlus "Baltic Princess". Esimeses vanuseklassis võistlesid 4-aastased."

Gräzin toob paralleelina Kaur Kenderi kohtuprotsessi teose "Untitled 12" üle.

"Haiged on vanemad, aga mind ajab marru selliste jamade talumine (sônum on ju pedofiilikesed, ootame teid!) prokuratuuri poolt, kes on valmis tunnistama kurjategijaks inimese, kes kirjutas teksti! Schiele kaasuses taibati juba 100 aastat tagasi, et isegi pildi kvalifitseerimine pronograafiaks on küsitav. Isegi nüüd, kus prokuratuuri lollus antud asjas kisenab taevasse, kaebavad nad veel asja edasi! Meie raha eest ja selle asemel, et teha sama resursiga midagi kasulikku. Kenderi suhtes on see aga küüniline sadism."

Politiku sõnavõtu üle avaldas heameelt Barbi Pilvre.

"Karvaste kõverate jalgade ja karvaste kaenlaalustega isikuna (feministina, võrdõiguslikkusetädina) arvan, et tütarde isad võiks hoopis laste iludusvõistluste teemal sõna võtta. Tänud Igor Gräzin. Vohavad laste missivõistlused näitavad, et võib lapsi seksualiseerida, samas, kui kommionud platsi tulevad, on kuri karjas," kirjutas tuntud feminist.