Esimene üritus toimus Kalamaja restoranis Diip, kus serveeriti 5 käiku koos spetsiaalselt valitud veinidega. "Avaüritusel andsin ise kontserdi," meenutab Gerli, kes tegeleb ka laulmisega. "Õhkkond oli mõnus, väljas sadas paduvihma ja väga hubane oli kõigil olla. Kuna tegu oli esimese üritusega, siis nüüdseks olen kordades targem ja tean, mismoodi täpselt mingid asjad olema peavad," kinnitab ta.

Teine üritus toimus septembris restoranis Fahle. "Teisel üritusel serveerisime samuti 5 käiku koos veinivalikuga. Tahtsin, et seekord inimesed saaksid veel tõelisema elamuse ja seetõttu ei tohtinud klappe kordagi eest ära võtta välja arvatud tualettruumis. Kuulmismeeli paitas Rain Rämmal klaveril. Menüü oli väga maitsev ning minu isiklikuks lemmikuks osutus arvatavasti lambaliha mustas leivas. Veinide koha pealt mõtlesime sügisele ning seetõttu olid enamus veinid rosé tüüp," kirjeldab ta.

"Järgmisel korral toimub pimeõhtusöök restoranis Enzo ja saab olema kindlasti väga põnev, sest seekord on ürituse üheks osaks vallatu moeshow pesupoelt Ulakas Kaunitar, mis toimub pärast õhtusööki, kui inimesed tohivad juba avatud silmadega olla. Ma olen ise väga suur instrumentaalmuusika austaja ja seetõttu saigi sinna valitud esinema keelpillikvartett.

Ühele inimesele maksab toiduelamus 69 eurot. Reserveerida saab kohti aadressil reservation@redrope.ee.