Liba-Toobal selgitas intervjuus, miks ta riigikogu kohast loobus. "Eks poliitikat on selle pika aja jooksul tehtud küll ja küll. Annan ka noortele võimaluse, ma olen juba kaheksa kuud olnud riigikogus. Ma arvan, et see on piisav aeg astuda tagasi ja anda teistele ka võimalus. Meil on palju toredaid ja tublisid 16-aastaseid noori poliitikuid."

Lisaks paljastas ta põhjuse, miks ta just koolipoisse sotsiaalmeedia vahendusel endaga sauna kutsus ning tuli välja, et tegemist oli vaid noorte poliitikasse meelitamisega. "Meil on selline komme, et meie Keskerakonna poliitika on puhas ja läbipaistev. See tähendab, et meil on väike saunarituaal ja peseme kõik ennast puhtaks," rääkis poliitik ja rõhutas, et meeltepuhtusele lisaks on vaja ka puhast keha.

Liba-Toobali sõnul oli tegemist vana indiaanlaste rituaaliga, mille juurde kuulub ka meestevaheline viinavõtmine. "Ma usun meespoliitikutesse rohkem, naised kukuvad kohe ainult põlve peale istuma ja vihmavarju hoidma. Kadri Simson istus põlve peal - põlv tuli ära. Mehed ei istu põlve peal, mehed seisavad püsti ja ajavad asju," selgitas Toobal, miks ta sauna vaid noormehi on kutsunud.

Kuula humoorikat paroodiaintervjuud Liba-Toobaliga täis mahus: