Liisa sai võimaluse messil osaleda, kuna võitis kevadehakul toimunud Antoniuse moeetenduse "Mood on Õues" peaauhinna. "Kuigi ma olen viimastel päevadel ettevalmistustega väga hõivatud olnud ja kudumitele on tulnud kõvasti nööpe ette õmmelda, on siiski jäänud ruumi ka ootusärevusele," kirjeldab Liisa oma tundeid eesootava suhtes.

Disainer usub, et moenäitus on hea koht saamaks rohkelt vahetut tagasisidet nii oma loomingule kui ka tootmisele. "Seal on hea võimalus testida, millisesse konteksti minu kudumid võrreldes teiste toodetega asetuvad. Pealegi, olen veenudnud, et see saab olema suurepärane kogemus müügitöö osas," räägib Liisa oma ootustest ja lisab, et soovib saada ka kõvasti inspiratsiooni ja innustust oma järgmisteks tegemisteks.

Liisa on oma loomingus keskendunud kudumitele, mis on üheaegselt ajatud, unikaalsed ja praktilised. Disainer on oma kollektsiooni loomisel asetanud rõhu materjalivalikule ja mustritele. Liisa loomingut iseloomustavad geomeetrilised märgid ja soov luua ajatut disaini, tagades seeläbi kudumitele pika eluea.

Liisa kudmid leiad Siison.ee veebipoest, Let Petites moebutiigist, Zero, Eesti Disainimaja ja Väike-Karja tänava pop.up poest Talllinas ning Tartu Kaubamaja poest Di5ain. Samuti saad disaineriga otse ühendust tema Facebooki lehe kaudu.

Sündmust, mis on Roubaix piirkonna moevaldkonna suurim, külastab ligikaudu 15 000 huvilist. Osalevad moekunstnikud valiti välja Maisons de Mode’i juhi Alexandra Pisco ning Tallinna Loomeinkubaatori ja Tartu Loomemajanduskeskuse esindajate koostöös. Tegemist on esimese sellelaadse Eesti moeloojate loomingu ühisesitlusega Prantsusmaal, mis annab hea võimaluse Eesti kui kvaliteetset käsitööd ja maailmas konkurentsivõimelist moekunsti viljeleva riigi tutvustamiseks ning uute kultuurisidemete loomiseks.

Eesti moedisainerite väljapanekut toetavad ja organiseerivad koostöös Tallinna Loomeinkubaator ning Tartu Loomemajanduskeskus. Lisaks on projekti teostamisel abistanud Eesti Kultuuriministeerium, Eesti kultuuriatašee Prantsusmaal Rea Rannu-Ideon, Prantsuse Instituut Eestis ning Eesti Vabariigi Välisministeerium.

Moemessil astuvad enda loomimguga lisaks Liisale üles Küllike Tuvikene, Tiina Andron, Hele Padar, Kristel Suigussaar, Kätlin Kaljuvee, New Vintage by Kriss, Astrid Rajalo, Kadri Kruus, Mare Kelpmann, Embassy of Fashion, Kalle HT, #jonurm