"Kui Reikop tahaks tõepoolest püstolreporter või uuriv ajakirjandus olla, siis küsiks intervjueeritavalt, millistel asjaoludel too Moskva saatkonnast kinga sai ja millised on tema suhted VF teatud eriteenistusega. Reikopi esitatud "peadpööritavad" küsimused olid aga Helmele kui palsam, maaliski temast ja erakonnast rahvus-sotsialistlikel alustaladel püsivat seltskonda - just seda, mille eest sellele pundile makstakse ..."

"Helmel oli ilus ja lihtne jutt aga sellega sa riiki ei valitse. Jääb väheks."

"Võimalik, et see vaid tundub nii, kuid Marko on üha kiuslikumaks ja norivamaks (kui mitte öelda ka matslikuks) muutunud, ei vaatagi seepärast seda saadet enam."

"Reikop esitas küsimusi, mida enamus inimestest täpselt samuti küsiks. Ma oleks küsinud Helmelt, kuidas on Taavi Rõivas isiklikult süüdi kõikides EL hädades. Rõivas on mõlema Helme sihtmärk millegipärast. See hakkab tüütavaks muutuma juba."

"Minu arvates ajas Helme jumala mõistliku juttu ning oli mõõdukalt emotsionaalne antud olukorras. Vihane ja kontrolli enda üle kaotas Reikop. Tuleb ikka ette, inimlik. Jumal tänatud on EKRE olemas. Eestile on tõesti vaja eestlasest presidenti."

"Vaatasin ka saadet ja pean ütlema, et Reikopile twelve points (nagu Eurovisionil). Tõmbas vana lohku, kes ei osanud ühtegi arukat vastust anda. Siinseid komme on suida piinlik lugeda, sest see on võimalik ainult palgaliste trollide korral, nagu on keskkriminaalidel."

*Kommentaarid on loetavuse huvides toimetatud.