Sensuaalse ilu autor on fotograaf Mats Õun. "Minu fotod räägivad sajandivanuses visuaalses keeles naistest ja keskkonnast, mille puhul langevad ära kõik kaasaegsele kunstile omased kriteeriumid. Naine on tema fotodel ürgne, naiselik, sensuaalne ja võrgutav. Sõna otseses mõttes naine, kes tahab meeldida ja meeldibki meestele. Kindlasti ka paljudele naistele. Oluline on neis töödes ilu ja harmoonia selle klassikalises mõistes," räägib Mats.

Burlesque Dramatique on näitus, mis illustreerib võimalusi, mis lubab tänapäeva naisel tunnetada end kirevasulgse linnuna, ringutava metsloomana või tõusva päikesena. Burlesk ei ole vääritu või siivutu. Burlesk pakub igale naisele võimaluse mitmekordistada enda esinemisjulgust, teenida imetlust ja tunda end tõelise naisena.

Kolmel korrusel eksponeeritud näitus sisaldab lisaks burleskiteemalistele fotodele põgusa ülevaate autori varasematest töödest ning garderoobikorrusel ekspositsiooni ka teatrifotodest. Burlesque Dramatique on teostatud EPSON Digigraphie litsentsi omava printimistöökoja Diesel Arts poolt. Antud tehnoloogia on ainus kaasegne fotode printimise tehnoloogia, mida aktsepteerivad maailma juhtivad muuseumid. Eestis on see esimene selline näitusekomplekt!