Red Bull Can You Make It? on kordumatu teekond, millel osaleb 200 üliõpilasmeeskonda 60 riigist üle kogu maailma, kes reisivad mööda Euroopat, kasutades Red Bulli oma ainsa maksevahendina. Kas oled piisavalt sihikindel, et reisida linnast linna ainult oma kavaluse, sõprade ja muidugi Red Bulli purkide abil? Ära oota: kandideeri kohe silmapilgutuse, naeratuse ja seiklusvalmiduse toel ning vii enda meeskond võiduni.

Kui sa oled julge ja kartmatu ettevõtlik üliõpilane, siis nüüd on sinu aeg särada – Red Bull Can You Make It? 2018. aasta kandideerimisperiood on ametlikult avatud ja ootab teie avaldusi. Käesolev võistlus on võidujooks finišini, kuid selle peamiseks eesmärgiks ei ole võitmine: tähtis ei ole, millal sa kohale jõuad, vaid kuidas. Meeskonnad läbivad enam kui 1000 kilomeetrit ühe nädala jooksul enne lõppsihtkohta jõudmist, kasutades maksevahendina ainult Red Bulli purke. Kandideerimisperiood tänaseks juba avatud ning suletakse kolmapäeval, 14. veebrauril 2018.

Kas Red Bulli purgid on sama väärtuslikud kui sularaha, mobiiltelefonid ja reservatsioonid? Kohe kindlasti! Eelmisel Red Bull Can You Make It? võistlusel 2016. aastal suutsid 165 meeskonda muuta oma unistused reaalsuseks, mis hõlmas kõike alates langevarjuhüpetest kuni Meistrite Liiga piletiteni.

Kuidas registreerida ennast seiklusele, millest sina ja su sõbrad olete alati unistanud?

1. Pane kokku kolmest sõbrast koosnev meeskond. Te kõik peate olema hetkel üliõpilased.

2. Seejärel salvesta ühe minuti pikkune video, mis selgitab, miks valida tuleks just teie meeskond, ja lae see üles aadressil www.redbullcanyoumakeit.com hiljemalt 14. veebruariks 2018. Tutvusta kindlasti oma isikuomadusi, mis teevad sinust nutika, reisivalmis ja seiklusootel inimese. (Või on sul erilisi oskusi, millest keegi midagi ei tea?) Need on kõik omadused, mis tõstavad sind esile ideaalse valikuna Euroopa vallutamiseks ainult Red Bulli purkide abil. Saa inspiratsiooni 2016. aasta võitjatelt:

3. Nüüd võid rahulikult võtta, lõõgastuda ja... paluda toetust oma teistelt sõpradelt, perekonnaliikmetelt, oma äriõiguse professorilt, nurgapoe müüjalt ja sellelt imelikult rühmalt ülikoolilinnakus, kes harrastab keskaegseid rollimänge pargis, kuna igast riigist enim hääli saanud meeskonnad valitakse finalistide hulka! Just nii – sa näed kõvasti vaeva oma kandideerimisvideo loomisega ning seejärel pead ikka teenima piisavalt hääli internetis enne stardijoonele jõudmistki. Pärast hääletamisperioodi lõppemist, mis kestab 15. veebruarist 20. veebruarini, valib žürii võitjad nende tippfinalistide seast. Neid kutsutakse seejärel lendama ühte viiest stardipunktist Euroopas, et alustada oma seiklust, mis viib neid kodust kaugele, kuid seob neid sõpradena lähemalt. Sinu võimalus kuuluda nende meeskondade hulka algab täna.

Meenuta Publiku intervjuud Eesti eelmise võiduka rännukolmikuga: