Seriaal tähtsam

Esimese kutsumise peale ta vastu ei võtnud ning suts hiljem helistas ta tagasi ning tappis minu hea idee stiilis, et tema ei saa, sest kohe-kohe algab mingi seriaal, mida tema tingimata näha tahab. Kas tõesti ilusal suvepäeval peab vaatama seriaali selle asemel, et nautida ilusat sooja ilma väljas ilma vammusteta? Korras jutud temaga. Panin kleidi selga ja läksin üksinda. Kusjuures, sain endale kaks inglasest sõpra ka ning oma siidrite eest ei maksnud. 

Uued tutvused ei jookse külge mööda maha

Teine juhus oli paar päeva tagasi, kui oli laupäeva hommikul taas ilus ilm ning kutsusin sõbrannat Stroomi randa. Vabandus oli stiilis, et elukaaslane sõitis autoga maale ning tema ei viitsi jalgsi sinna kõndida. Lösutab parem kodus ja puhkab. Nagu taas kord mida? 

Selle asemel, et nautida neid väheseid ilusaid ilmasid väljas, otsustab tema korteris nelja seina vahel passida. Mida ta niikuinii terve talve läbi teeb. Rannas leidsin endale särkideta vollet taguvad six-packid, kellega koos nädal hiljem „Positivusele" põrutasin. Päikesepõletus oli ninal küll ränk, kuid uued tutvused ei libise kunagi mööda külge alla. 

Soojus on satanast

Kolmas kord tapeti suvi selle nädala alguses, kui tegin sõbrannadele ettepaneku minna Kloogaranna festivalile. E-kirjale tulid vastused stiilis, et kes on juba suveürituste doosi kätte saanud või et nädalavahetuseks lubatakse kolmkümmend soojakraadi ja et sellise ilmaga ei taha midagi teha. Noh jah. Minul on pilet olemas ja tunnen, et ka sellest üritusest tuleb midagi head. 

Common noored, võtke ennast kokku! Suvi hakkab juba läbi saama ning ei taha ju minna sügisesse tundega nagu ei olekski terve suvi midagi teinud. Või mis veel hullem - mögiseda joogiklaasi taga, et kus see suvi küll jäi? Suvi on selleks, et sellest viimast võtta ja et nautida kõike seda kaunist, mida se meile pakub. Korteris „puhata" ja televiisorit vaadata jõuab terve talve. Tegelt ka!