30-aastane Paris Valeta Bregazzi oli mullu ühel juunikuisel päeval joonud neli pudelit proseccot ning pealtnägijate sõnul olevat olnud teiste reisijate suhtes lausa agressiivne, samal ajal vaidles naine ka oma sõbraga. Vaba aega veetev politseinik Sam Chegwin sekkus ning palus naisel maha rahuneda, mispeale vastas Bregazzi, et tegelegu mees enda asjadega. Kordnik Chewin, kes peab lugu ühiskonna turvalisusest, olevat naist rinnust tõuganud, paraku ei teadnud ta, et too oli äsja rinnaoperatsioonil käinud. Bregazzi sai seepärast maruvihaseks ning lükkas mehe rööbastele.

Õnneks ei tulnud tol hetkel ühtki metroorongi ning Chewin sai vaid natuke viga. Kohtus tuli välja, et Bregazzi oli varem rünnanud personali ja ühistranspordi kasutajaid ka kolmes teises metroojaamas. 30-aastast naist, kes on ilukirurgiale kulutanud pea 12 000 eurot, hoiti kuni kohtuotsuseni meestevanglas ligi viis kuud. Bregazzi on varasemalt juba 39 korda süüdi mõistetud erinevates süütegudes, teiste seas ka näiteks poevargus ja ahistamine.

Taas vanglatrellide taha minemisest päästis naise kohtunik Jeremy Dein, kes tundis naisele tema raske mineviku pärast kaasa. Nimelt rääkis Bragazzi, kuidas vanemad temast lahti ütlesid ning lootust leppida ei ole. See traagiline sündmus juhtus vaid siis, kui naine oli 19-aastane ning teatas emale-isale, et ta ei taha mehe kehas elada. Traagilise elusaatusega naine rääkis, et see tekitas temas rohkelt viha, ent samas ka suurt kurbust.

Karistust määrates teatas kohtunik, et see oli vapustav õnn, et politseinik raskeid vigastusi ei saanud: “Fakt on see, et ta oleks võinud surra kukkumisest tekkinud peapõrutusse, elektrišoki tõttu või jääda saabuva rongi alla, ent tänu taevale jäi ta teadvusele ning suutis tagasi platvormile ronida. Härra Chewin on tohutu õnneseen ning nii ka sina, kuna vastasel korral oleksid süüdistused rängemad.” Siiski tunnustas Dein naist, kuna ta on nüüd tunduvalt rahulikum ja stabiilsem.

Bregazzile määrati kuuekuuline vanglakaristus, kuna kohtuniku sõnul oli naise tegu siiski kohutavalt ohtlik. “Härra Chewin käitus oma kodanikukohuse ajel, ta sekkus vaid selleks, et vältida vägivalda,” kõneles kohtunik karistust määrates ning soovitas naisel enesekontrolliga tegeleda.