1
-2.
Katrin Karisma ja Reet Linna elulood

Need raamatud on kommentaariumis saanud kõvasti kriitikat. Reet Linna raamatut "Paljugi võiks öelda veel" mainitakse kõige enam ja nimetatakse lausa käkerdiseks.

"Jahmatama panid aga Katrin Karisma ja Reet Linna elulood - "avameelselt abielust". Pidasin nendest lavainimestena väga palju, kuid pärast lugemist... See oli tülgastav, kuidas nad suhtusid oma meestesse ja sellega ka kõigisse meisse, kelle jaoks nad sellised labasused letti ladusid!"

3. Ott Leplandi tähelennu lugu

Üks igavamaid "kähku jõuluks müüki ja pappi tuleb" oli Ott Leplandi raamat  "Lubage mul olla. Ott Lepland". Keda sellise raamatuga lollitada? Pealiskaudselt ja kiiresti kokku pandud, autorit huvitas ilmselt vaid raha ja Otti ennast samuti. Oti raamat tundus kuidagi kuiv ja empaatiavõimetult kokkupanduna.

4. Urmas Ott oleks häbenenud!

"Urmas Otist kirjutatud raamatut "Teletähe lugu" lugedes tuli meelde Hiina vanasõna - kui tahad lennata koos kotkastega, siis ei saa siblida sitas koos kanadega. Meeldis Oti sihikindlus edasiliikumisel."

5. Peeter Volkonski lugu

"Seni loetutest on kõige ajuvabam ja mõttetum raamat Peeter Volkonskist. Ainus, mis selle raamatu ilmumist õigustab, on aus ülestunnistus Volgilt, et see on pealekäidud ja raha pärast kirjutatud," nuriseb kommentaator.