Aasta negatiivsed mõjud on hajameelsus, unistamine, laiskus, vastumeelsus kohustuste ja vastutuste suhtes. Halval juhul satud rolli, mis ei vasta kuidagi su tegelikule olemusele ega ka su eesmärkidele. Mistõttu võid endast teistele jätta täiesti vale mulje ja sellega oma mainet ja usaldusväärsust kahjustada. Kui oled nn. „vaimuinimene” või boheemlane, tunned end oma sõiduvees olevat. Aga kui pead orienteeruma karmis äri- ja rahamaailmas, võid totaalselt puusse panna.

Sinu suhted teistega on rahutud ja muutlikud. Sattud kergesti vaidlustesse, millest võib alguse saada ka suurem tüli. Sinu suhted sõpruskonna või mingi grupiga on samuti ettearvamatud ja võivad kaasa tuua ootamatusi või äkilisi sidemete katkemisi.

Jupiteri jõudmisega Kaksikutesse 11. juunil algab su elus uus avaram ja viljakam periood (kestab kuni 26.06.2013), mil oled tavalisest produktiivsem ja ka väliselt enesekindlam.

Jaanuar soosib loomingut ja sisekaemust, samuti vigade parandust ja väikesi muutusi.

Veebruari esimene pool toob uusi värskeid ideid ja avardab vaimu. Veebruari teisel poolel on ette näha kulminatsioone ja tugevat konkurentsi. Märtsis on salapära, müstilisi vibratsioone, justkui millegi tundmatu ja tabamatu ootust. Armuasjad ja suhted võivad rohkem olla seotud saladuste ja varjamisega.

3. aprillil siseneb Veenus Kaksikutesse ja jääb märki kuni 7. augustini! Tõsi küll, 15. maist 27. juunini teeb Veenus vähikäiku (liigub Maalt vaadates tagurpidi), mistõttu Veenuse energia väljendub rohkem sisemiselt, kui väliselt. Võimalik, et sel ajal tuleb suhetes vanu võlgu tasuda.

8-26. juulini on oht üle pingutada, võtta liigseid riske, mässida end afääridesse või sattuda skandaali. Juuli ülepingutamisi kahetsed augustis, mistõttu võid tunda süümepiinu.

September, eriti kuu esimene pool nõuab kodule ja perele pühendumist. Septembri viimasel nädalal hoia tervist ja väldi ületöötamist.

7. oktoobrist 17. novembrini valitseb tugev konkurents, palju tööd, hoidma peaks tervist. Novembri viimane ja detsembri esimene nädal võib tuua suuri muutusi ja ka olukordi, kus oled erinevate jõudude ja energiate meelevallas.