Külaline nimega Tracy oli veendunud, et tema elukaaslane Matt oli teda petnud pärast seda, kui avastas voodi alt kahtlased püksikud. Mees seletas naisele, et see pesu on hoopis tema enda oma, kuna neil on kombeks oma aluspesu voodi kõrvale loopida, kuid sel korral olid püksikud sattunud hoopis voodi alla.

Matt kinnitas saatejuhile, et tegu on tema elukaaslase aluspesuga, kuid naine ei olnud selle seletusega rahul. "Mida teeb see aluspesu meie voodi all, ma tahan teada," oli naine ärritunud, sest enda teada ei jäta ta oma aluspesu voodi alla.

Ka stuudiopublik oli mehe vastuste suhtes skeptiline, kuid kodurahu taastamiseks oli mees nõus läbima valedetektori testi. Õnneks pääses Matt testist puhtalt läbi, seega voodi alla sattunud pesu oli tõesti sinna "lennanud" kogemata.

Tegemist on üsna skandaalse paariga, kes on saates juba ühe korra käinud ja seal isegi kihlunud. Saatejuht lubas, et kolmandat korda neid enam sinna ei kutsuta.

Saate fännid hakkasid kohe naise üle Twitteris nalja tegema.

"Ta on kindlasti järgmise nädala saates ja väidab, et ärgates nägi ennast peeglist ja nõuab vastuseid selle kohta, kes see võõras naine nende toas on," lõõpis üks.

"Üks asi on paranoia, aga juba teine asi on uskumine, et armuke tahaks võõra naise trussikud jalga tõmmata," lisas teine.