Võidusõidule on end praeguseks registreerunud peaaegu 150 võidusõitjat. Lisaks sportlikule poolele on võimalik osa saada live-kontserdist ning koguperelaadast.

Rajal rohkelt võistlusklasse ning üllatussõitjad

Suur Võidusõit 2015 toob starti koguni 9 võistlusklassi võidusõiduautod, teiste seas on pilkupüüdvaimad Porsche 911 GT3 Cup ja HRX Camaro Cup sõidukid. Põnevaimad duellid peetakse aga ilmselt maha BMW 325 Cup klassis, milles lähevad võistlusrajale Eesti ja Soome masinad koos. Seega on oodata tõsist kahe riigi maavõistlust.

BMW-klassis tulevad rajale ka kaks üllatusesinejat. Esimene neist on eelmise aasta European Radical Mastersi teise koha omanik Tristan Viidas, kes stardib 45-minutilises kestvussõidus Mikk Maateni paarimehena. Teiseks üllatussõitjaks on tuntud koomik ning naljamees Henrik Normann, kes vahetab poole sõidu peal välja Kasmar Tunderi.

Vaatemängu pakuvad kindlasti ka Porsche-klassi võidusõidud. Seda enam, et selles
klassis läheb rajale tõeline autospordi elav legend, neljakordne autoralli maailmameister Juha Kankkunen

Kodused vormel-Scandicu autod on aga konkurentsitult kiireimaid masinad rajal. Klassis kasutatavale vormel-Renault 2.0 autole kuulub ka ringraja ringirekord, üle-eelmisel aastal Martin Rumpi poolt välja sõidetud 1:11,579 (159,432 km/h). Antud klassis saab näha taaskord tulist duelli
Antti Rammo ning liigagi kaua Eesti ringrajasporti valitsenud Raimo Kulli vahel.

Väga põnevaid ja iseäralikke võistlusmasinaid on koos võistlemas klassis Baltic Open, kus Dodge Viperite kõrval saab näha ka Radicale ja muid eksoote. Kohalikud saavad selles klassis aga pöialt
hoida erkkollase Ladaga sõitvale Kaspar Aruveele.

Võimas meelelahutusshow

Lisaks võidusõidule pakub Suur Võidusõit 2015 enneolematult lahedat äraolemist ka neile pereliikmetele, kes võidusõidust sedavõrd palju ei pea. Nimelt peetakse võistlustega paralleelselt koguperelaata ning kontserdilaval astuvad üles mitmed Eesti parimad artistid. Laupäeva pärastlõunal saab nautida eurolaulikute Stig Rästa ja Elina Borni esinemist, õhtupoolikul astuvad üles Ines bändiga ning Koit Toome.

Koit Toomet saadab legendaarne ansambel Radar ning Jaak Joala 65. sünniaastapäeva puhul tulevad esitusele kultusfilmist "Teisikud" pärit hitid. Laupäeva õhtu jätkub Pärnu ööklubis "Sugar".

Reedel, 26. juunil on auto24ringil vabatreeningute ja kvalifikatsioonide päev, kvalifikatsioonid algavad kell 15.50. Laupäevane võistluste pidulik avamine on kell 12.00, enne seda peetakse ära kaks võistlussõitu, millest esimene stardib kell 10.55. Pühapäeval algavad võistlussõidud kell 10.25.

Suur Võidusõit 2015 piletid on saadavad Piletilevist ning kohapealt.