Saates võistlejatele on ellujäämismeetodite leidmiseks antud vabad käed - lubatud on isegi vägistamine ning tapmine, ent produtsendid hoiatavad, et ka tulevastele tõsielustaaridele kehtivad Venemaa Föderatsiooni seadused ning kuritegude korral võidakse nad ka vahistada, vahendab BBC.

Näljamängudesse astuvad 20 mees- ja naisosavõtjat, kes võivad end varustada nugadega, ent tulirelvad on võistluses keelatud. "Game2: Winter" saab hoo sisse järgmisel aastal, osaliste ellujäämiskursus kuni -40 kraadises külmas Siberis kestab 1. juulist kuni 2018. aasta aprillini.

Osalejaks sobib iga vähemalt 18 aastane ning "täie mõistuse juures" inimene, kes hääletatakse võistlustulle televaatajate poolt või on valmis koha eest välja käima 10 miljonit rubla.
Kõik julged peavad alla kirjutama ka lepingule kandmaks iseendi eest täit vastutust, juhuks kui nad peaks saama haavata või hukkuma.
Kõik sündmused jäädvustatakse Novosibirski metsade peale laiali laotatud 2000 kaameraga ning iga võistleja isikliku seadmega.

Nagu ka "Näljamängude" raamatuis, saavad televaatajad annetada lemmikvõistlejatele kingitusi. Ühtlasi on hädaolukorras võimalik vajutada ka paanikanuppu, misjärel hädas võistleja päästetakse. Saate produtsendid taotlevad osavõtjatele ka küttimisluba.

Projekti võidufond on 100 miljonit rubla. Kui võitjaid tuleb rohkem kui üks, jagatakse summa vastavalt.