Teada-tuntud liider nii kohalikel kui ka rahvusvahelistel võistlustel Massive Monkees on pärit Seattle'ist, kus meeskond aastal 1999 kahest breigitiimist üheks supermeeskonnaks kokku pandi. Sellest ajast saati on nad esinenud igal aastal enam kui miljonile pealtvaatajale ning jaganud lava selliste artistidega nagu Alicia Keys, Jay-Z, Nas, Public Enemy, KRS-One, Missy Elliot, LL Cool J, Ludacris, 50 Cent, Akon ja paljud teised. Pärast seda kui breikarid on Eestis ära käinud, ootab neid näiteks ees show koos USA korvpalliliiga NBAga.

Kui enamasti on breigimeeskonnad nišikuulsused, siis Massive Monkees suutis mõned aastad tagasi murda läbi ka peavoolumeediasse, kui breikarid aastal 2009 populaarses MTV telesaates “America’s Best Dance Crew” kõvasti kuulsust kogusid.

Oma tohutu talendipotentsiaaliga on meeskond olnud seotud paljude meelelahutusprojektidega alates dokumentaalfilmidest kuni mitmesuguste teiste loominguliste- ja kommertskoostöödeni näiteks X-Boxi, Microsofti ja MTV-ga. 

Sel aastal panid "pärdikud" kinni ühe neljast kõige olulisemast breigivõistlusest maailmas - Koreas toimunud ülemaailmsete eelvoorudega võistluse R16. Järgmisel nädalal saabuvad nad Eestisse, võistlema vastakuti ka ülejäänud kolme suurvõistluse võitjate ja liidritega ning maha pidada breigi maailmameistrivõistluste lõpulahing!

BOE 12-le saabub Massive Monkeesi 28-liimelisest koosseisust viis breikarit: Just B, Time the Pit, Junior, Rock'Hus ja Granite Rock. 

Vaata, kuidas Massive Monkees mõni kuu tagasi maailma ühele olulisimale breigivõistlusel R16 vastastele tuule alla tegi ja tšempioni tiitli võitis:

Tahad võistlust vaatama minna? Siis osale Publiku BATTLE OF ESTI piletiloosis: PILETIMÄNG! Põruta koos sõpradega breigi maailmameistrite finaallahingule

Vaata videokokkuvõtet Massive Monkees'ist saates "America's Best dance Crew":