Nagu festivalidele tavaks, nii ei saa ka spordilaagriks tituleeritud Surfilaager ilma muusikata. Esimese artistina ning ühtlasi ka Surfilaagri avakontserdina astub neljapäeval pealaval üles mõnda aega Saksamaal muusikaõpingutel resideeruv Marten Kuningas. "Igatsesin Berliinis väga merd ja Eestisse naastes läksin esimese asjana mere äärde!" avaldab Kuningas.

Selleaastane Surfilaager keskendub tugevalt surfiõppele ning mentorprogrammidele. “Tasuta koolitused toimuvad igale tasemele – alates ABC-st. Lisaks toimub esmakordselt mentorprogramm, kus tippsurfarid nagu Ingrid Puusta ja Karl-Erik Saarm üheksa õnnelikku soovijat kolme päevaga purjelauaga sõitma õpetavad,” kommenteeris Surfilaagri pressiesindaja Helen Unt. “Koostöös Eesti Purjelaualiiduga on meie eesmärk edendada surfisporti Eestis ning aidata kaasa tervislike eluviiside ja väärtushinnangute tekkele ja püsimisele.”

17. korda toimuv piirkonna suurim surfiüritus Surfilaager 2015 toimub 16-19 juulil Roosta rannas. Nelja päeva jooksul toimuvad koolitused ja võistlused nii purjelaua, lohe, kui aerulauaharrastajatele, muuhulgas peetakse Surfilaagris Eesti Meistrivõislused SUP sõidus ehk aerulauasurfis. Keskkonnasäästlike põhimõtete järgi korraldatud festivali pakub külastajatele ka tavapäraselt ulatuslikku meelelahutusprogrammi koos nauditava muusikavalikuga. Esinevad Elephants From Neptune, Super Hot Cosmos Blues Band, Marten Kuningas, Ziggy Wild, Sofia Rubina jt.

Ajakava leiad: www.surfilaager.ee

Surfilaagri passid hinnavahemikus 23 -64 EUR on saadaval Piletilevi müügipunktides ning üritusel koha peal. Päevapileti hind on 15 EUR.