“Mina usun Eesti tulevikku töökate ja andekate Eesti naiste panuse läbi, kes hindavad seejuures naiselikkust. Just sellele ideele on pühendatud Tallinn Dollsi uus tüpaažipõhine kollektsioon “Office Doll” – et naine saaks samaaegselt keskenduda oma karjääri ülesehitamisele, kuid ei peaks tegema mingeid järeleandmisi oma riietuses ja välimuses,” kommenteeris Martin.

Mari Martini hinnangul on iganenud ja täiesti vale arusaam, et kontoris töötavad naised on igavalt riides. “Meie Eesti naistel on väga mitmekülgne karakter, mida imetleda ja mille üle uhkust tunda! Tallinn Dolls usub sellesse ja on sellest inspireerituna tulnud välja spetsiaalse kollektsiooniga,” lisas Martin.

Ühtlasi kolib Tallinn Dolls sel nädalal uutesse, suurematesse ruumidesse ja avab Õnnepalee taga, aadressil Tatari 64 Stuudio-Poe, mis on alates 25. novembrist avatud esmaspäevast reedeni kella 12.00 – 18.00. “Eesmärgiks on jõuda Eesti moest huvitatud naistele veelgi lähemale,” sõnas Martin.

Fotosid Tallinn Dollsi tüpaažipõhisest kollektsioonist “Office Doll” saab vaadata moebrändi Facebooki lehelt ning videost.