Aastatel 1492 — 1582 Itaalias elanud Matteo Tafuri, keda ülitäpsete ettekuulutuste tõttu võrreldi tihti Nostradamusega, ütles enne oma surma, et Salentos sajab kaks päeva järjest lund ja see annab märku saabuvast apokalüpsisest, vahendab Metro.

Ja mida imet? Sotsiaalmeedia kihab, sest “Itaalia saapa kannana” tuntud piirkonnas ongi kaks päeva järjest lund sadanud!

“Kaks päeva lund, kas välgatust taevas — ma tean, et maailm lõpeb, kui ma ei tunne igatsust,” seisis Tafuri ennustuses.

Oma sooja kliima poolest tuntud Salentos on lumi äärmiselt harukordne nähtus, mistõttu on tegemist väga hirmuäratava juhtumiga.

Kahe sähvatuse näol võib tegemist olla Napoli lähistel asuva supervulkaaniga, mis on taas üles ärkamas.

Campi Flegrei ehk Põlevad Väljad on umbes 150 ruutkilomeetri suurune ala, mis osaliselt asub ka mere all. Piirkonda on juba pikemat aega ohtlikuks peetud, eriti seetõttu, et Campi Flegrei ja Napolist idas asuva Vesuuvi vulkaani magmakambrid võivad olla omavahel ühendatud, kirjutas ERR Novaator möödunud kuul.

Hetkel pole siiski võimalik täpselt öelda, millal selline sündmus võib aset leida, küll on aga kindel, et selle tagajärjed oleksid katastroofilised — otseselt Campi Flegrei alal elab kokku umbes pool miljonit inimest, lähipiirkonnas on elanikke veelgi rohkem. Supervulkaani purske tagajärjed — kas või vulkaanilise tuha leviku näol — võivad aga olla ülemaailmsed.

Vaid mõned päevad tagasi teatati, et ühes Makedoonia kirikus asuv Neitsi Maarja maal hakkas nutma, mis olevat samuti viide saabuvale maailmalõpule.

Hea lugeja, kas ka Sina usud, et maailmalõpp on lähedal?