Ma ei saa aru mida vingutakse teise inimese elu kallal? Kujutan ette et 99% inimestest, kes siin tuututavad, on mingi "luukere", mida saaks kõvasti kolistada.

Tegin minagi endale mõned aastad tagasi endale tattoo ja oli neid, kes laitsid maha, kuid oli ka neid, kes kiitsid teo heaks.

Paratamatus on see et Eesti on nii pisike ja meie kuulsustel hoitakse silma peal ning nende tegemisi kajastatakse. Paljud lapsevanemad lasevad oma võsukestel suitsetada, kuigi laps on alla 18. Kas keegi on küsinud, miks Timmer lasi enda lapsele tattoo teha? Ehk on seal selline põhjus, mida paljud ei usugi - ehk midagi sellist, mis tähtis ja oluline?

Ja proua Maaja Kallast võiks ka ise natukene tagasi hoida oma ütlemistega. Olen olude sunnil juhtunud vaatama saadet, kus ta sõna võttis, vist oli "Mida teie arvate?" - kõik noored seltskonnas aeg-ajalt kergitasid kulmu tema jutu peale ja kostus pobinat: "See et tema noorusajal nii oli, ei tähenda, et ka meie nende standardite järgi elama peame."

Minul tekib küsimus, et milleks neid meie pisikese konnatiigi kuulsusi nii materdatakse iga asja peale? See on ju nende elu, nende tegemised. Meist keegi ei taha, et meie tegemisi pidevalt arvustataks ja kritiseeritaks, iga tegu, mis on teistsugune tõmmatakse kohe üksipulgi kõigi ees lahti ja siis hakatakse vastu pead andma.

Minu soovitus oleks see, et inimesed tõmbaksid natukene tagasi ja tegeleks oma probleemidega, mitte ei lahkaks teiste omi nii hoogsalt.