Sellel nädalal tegi rahvusringhääling teatavaks oma aastavahetusprogrammi sisu. Kõige magusamal eetriajal, vana-aasta õhtul naasevad uute "Ärapanija" episoodidega eetrisse Peeter Oja ja Mart Juur. ETV ekraanile jõuab lausa kahe osa jagu uut "Ärapanija" materjali.

Delfi vihjepostkasti kirjutas pettunud lugeja, kes leiab, et ETV eetris ei ole sobilik kasutada roolijoodikut saatejuhina.

"Lugesin just uudist, et Peeter Oja on saatejuhina aastavahetusel ETV ekraanil. Kas tõesti ei leidnud ETV kedagi sobivamat vana-aasta õhtul rahva meelt lahutama? Minu arvates ei ole normaalne, et mõned kuud tagasi roolijoodikuna silma paistnud härra nüüd sirge näoga vaatajate ette astub. Tegemist on veel Eesti 100. juubeli aastavahetusega," kirjutab lugeja.

Augustikuu viimase päeva hilisõhtul tegi Peeter Oja purjuspäi mitu avariid. Mees vahistati koduhoovis ja ta pidi veetma öö kainestusmajas. Järgmisel päeval määrati Ojale kiirmenetluse korras ka karistus. Politseinikele väitis Oja, et ta oli ära joonud kõigest paar džinni toonikuga.

"Ma lihtsalt tahan vabandada kõigi ees ja ütlen, et mul on väga piinlik selle pärast. Kahetsen ja rohkem pole mul öelda midagi," sõnas Oja TV3 uudistele arestimajast välja astudes.

Mehe elu pärast kahetsusväärset vahejuhtumit on läinud edasi üsna töiselt. Oja mängis pearolli lavastuses "Tramp ja Puutin", osales mitmetes teleprojektides ja andis äsja välja ka uue raamatu "Kuidas kirjutada raamatut?".

Hea lugeja, avalda arvamust loo kommentaariumis! Kas Peeter Oja on sobilik valik ETV aastavahetusprogrammi või mitte?