James Woods ja Ashley Madison  - 39 aastat

Nende suhe ei kestnud küll pooltki nii kaua, kui neil vanusevahet on ja ilmselt ei ole see ka võimalik, kui kuuekümnendates mees võtab endale naise, kellel vanust vaid kolmandik mehe omast. Põlvkondade erinevust tõestab ka seik, mille kohaselt Ashley olla Jamesi venna matustele ilmunud miniseelikus, mis ei edestanud just pika puuga vöölaiust.

Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas - 25 aastat

Kui näitlejanna eks keeldus temaga abiellumast, siis ei arvanud Catherine ilmselt, et ta maandub Hollywoodis, saab staariks, võidab Oscari ja abiellub ühe silmapaistvaima näitlejaga. Kuid just nii juhtuski. Douglas on saanud võitu enda seksisõltuvusest ja andnud sellele kaunitarile rohkem, kui naine kunagi unistada oleks osanud. Peale kahe poja jagab paar ka ühist sünnikuupäeva.

Harrison Ford ja Calista Flockhart - 22 aastat

Ally McBeali kehastanud Calista Flockhart on teinud Harrison Fordi näol üsna soodsa partii. Iseasi, kas see ka Fordi puhul kehtis, sest lahutus oma eksnaisest läks talle maksma 85 million dollarit. Paar on koos olnud 20 aastat, millest abielus on oldud 12 aastat.

Billy Joel ja Katie Lee - 32 aastat

Tol ajal enda viiekümnendates laulja kosis kahekümnendates kaunitari, kellega abielus oldi 5 aastat.

Hugh Hefner ja Crystal Harris - 60 aastat

Nende suhe ei võida küll auhinda kestvuse eest, kuid olgem ausad, mõni isegi ei ela kuuekümne aastaseks. Seega võib ajakirja Playboy asutaja tituleerida noorte neitsikute vallutamise meistriks. Abielluda paar küll ei jõudnud, sest Crystal astus sellest sündimata jäänud liidust välja viis päeva enne, kui pulmakellad heliseda jõudsid.

Hugh ja Crystali abielu pidi sündima ilma varalepinguta, mis tähendab, et Hefi surma korral oleks nooruke blondiin 43 miljoni dollari võrra rikkamaks saanud. Samas ei pruugi see olla nii veekindel plaan. Meie oma Jüri Mõis on teadnud rääkida, et noor naine on hoopis hea stressist ja pingetest vabanemiseks, mis on pigem soodsaks faktoriks inimese eluea pikendamisel. Sellise tervisliku retsepti on arst kirjutanud ka Hugh'le. Kes teab, kui mees samamoodi jätkab, siis äkki elab igavesti?

Kui sellist väikest erinevust nagu suur vanusevahe takistuseks pidada, siis vastab ütlemine "armastus ületab kõik takistused" kindlasti tõele!