Parim lavastaja oli kolleegide hinnangul sel aastal Taago Tubin (lavastused „LOVESONG. ühe armastuse lugu“ ning „Hirm sööb hinge seest“).

Parima kujundaja auhinna võitis Peeter Konovalov (muusikaline kujundus lavastustele „Kahe isanda teener“, „Rosencrantz ja Guildenstern on surnud“, „Printsess Luluu ja härra Kere“, „Valged ööd“, „Eesriie avaneb!“, „Illusionistid“ ning jõulumuusikali „Hiired on hiired“ muusika autor).

Parimaks näitlejaks valisid Ugala teatri töötajad Martin Milli (Pantalone lavastuses „Kahe isanda teener“, Billy lavastuses „LOVESONG. Ühe armastuse lugu“, Unistaja lavastuses „Valged ööd“ ja Eugen lavastuses „Hirm sööb hinge seest“).

Parima näitlejanna tunnustuse pälvis Marika Palm (Beatrice lavastuses „Kahe isanda teener“, Sharon lavastuses „Eesriie avaneb!“ ja Charlotta Wallgren lavastuses „Illusionistid“).

Parima lavastust teenindava ja ettevalmistava töötajaks valisid kolleegid inspitsient Pille-Riin Lillepalu, kes võitis ka parima noortöötaja eripreemia, mis antakse teatris vähem kui ühe aasta töötanud inimesele.

Parimaks maja ja publikut teenindavaks töötajaks valiti administraator Mare Miilmaa.

Südamega tehtud töö eest hindasid kolleegid kõige kõrgemalt korraldusjuht Heigo Tederit.

2014. aasta Ugala teatri hõivatumad näitlejad olid Rait Õunapuu (119 etendust) ja Luule Komissarov (96 etendust), keda tunnustati eripreemiaga.