Neli vaprat koomikut tulevad lavale ilma käsikirjata ning omamata vähimatki aimu, mis juhtuma hakkab. Aga juhtuma hakkab. Publiku suunava käe all sünnivad otse laval sketšid ja koomilised draamad, mis on hämmastavalt leidlikud ning kohati sürreaalsed. Ükski nali ei kordu ja iga show on erinev.

Stephen Frost's Improv Allstars on välja kasvanud BBC4-s 10 aastat järjest eetris olnud naljasaatest "Whose Line Is It Anyway" ning jagab trupiliikmeid Londoni legendaarse showga Comedy Store Players.

Trupi juht Stephen Frost (seesama mees juuresolevas videos) on oma pika karjääri jooksul olnud osa menukatest UK teleseriaalidest nagu Whose Line Is It Anyway, Saturday Live, The Young Ones ja Lazarus and Dingwall. Samuti on ta mänginud coos Rowan Atkinsoniga seriaalides Blackadder ja Mr Bean Rides Again, esinenud paljudel festivalidel ja teatrirollides.

Lisaks Stephenile on trupis veel Andy Smart (Comedy Store Players), Steve Steen ja Iirimaa impro-täht Ian Coppinger. Ei saa välistada, et tuleb üks pagana lõbus õhtu.