1. Üheks maailma parimaks kitarristiks peetav Led Zeppelini muusik Jimmy Page röövis 1972. aastal 14-aastase fännitari Lori Maddoxi, seksis temaga ära ning hoidis teda vanglakaristuse vältimiseks enda juures kinni. Seegi hea, et neiu ise leidis, et see on väga romantiline, ning jäi mehe juurde mitmeks aastaks pidama, kuni see teda teise (täiskasvanud) naise pärast maha jättis.

2. Näitleja Sean Penn oli omal ajal abielus Madonnaga. Suhe käis ähvardavalt kiiresti alla ning lõppes sellega, kui mees tulevase popikuninganna ühel päeval tooli külge kinni sidus ning teda tundide kaupa peksis ja alandas. Madonna pääses põgenema, kui anus ohtralt alkoholi tarvitanud Penni, et see teda tualetti lubaks. Hiljem näitleja arreteeriti, kuid Madonna loobus süüdistuse esitamisest, et vältida meediatsirkust. Lahutus järgnes aga küll.

3. Inglise kirjanik Charles Dickens oli 22 aastat abielus naisega, kes sünnitas talle kokku 10 last. Paraku kaasnes sellega kaalutõus, mis aga “paksupõlglikku” härrat niivõrd tülgastas, et ta endale 18-aastase armukese leidis. Vähe sellest - ta hakkas noore naisega kokku elama ning pasundas meedias südametult, kuidas tema enda kaasa on “idioodist paksperse, keda isegi ta oma lapsed ei armasta”. Väärikas naine ei hakanud aga kunagi ajakirjanduses midagi vastu kostma, kuid annetas enne surma mehe poolt talle kirjutatud kirjad Briti rahvusmuuseumile. “Las maailm teab, et kunagi ta armastas mind,” kostis ta saateks.

4. 90ndatel “Kodu korda” sarjas pereisa mänginud Tim Allen üritas 70ndatel pool kilo kokaiini lennukisse smugeldada. Narkokoerad haistsid loomulikult ära, et miski on valesti ja näitleja võeti kinni. Seaduse järgi võimaldanuks sellise koguse vahendamine talle kaela tuua eluaegsed trellid, kuid kuna Allen andis kõik talle teadaolevad narkodiilerid üles, pääses ta lõppkokkuvõttes vaid 28-kuulise vanglakaristusega. Aastaid hiljem ei mäletanud keegi juhtunust muidugi midagi.

5. Toona 33-aastane kantrimuusika “paha poiss” Johnny Cash oli 1965. aasta juunis parasjagu teel läbi Kalifornias asuva Los Padrese rahvuspargi, kui tema auto mootor üle kuumenes ning põlema süttis. Ühe tunnistaja sõnul väga pilves muusikul polnud aga parasjagu tahtmist probleemiga tegeleda ning nii jättis ta põleva auto metsa alla ning suundus ise kala püüdma. Tulemusena põles maha mitusada hektarit põlismetsa, mis oli paljude teiste väljasuremisohus liikide seas koduks 44 Kalifornia kondorile ehk ligi poolele tol hetkel liigi kogu säilinud populatsioonist (tänaseks on neid taas üle 400). Mõnel pool väidetakse, et linnud hukkusid tules, teised allikad aga väidavad, et tuli peletas nad tõenäoliselt vaid mujale. Igal juhul kaebas riik laulja kohtusse, nõudes muusikult lõppkokkuvõttes välja trahvi, mis tänapäevases vääringus ulatuks veidi üle poole miljoni dollari. Mis on kurioosne, on Cashi hoolimatud tunnistused kohtus. “Mina pole süüdi, seda tegi mu auto. Ja mu auto on surnud, seega ei saa teda küsitleda,” lõõpis mees. “I don’t give a damn about your yellow buzzards,” kostis ta oma kuulsad sõnad (“Mind ei koti need teie kollased viud”).